Nejoblíbenější podzimní recepty - od dýně až po zvěřinu
Když se na podzim venku rozhlédnete kolem sebe, může vás nadchnout pestrá paleta barev, kterou nabízí příroda. Podobné je to v kuchyni. Podzim totiž vůbec nemusí a vlastně ani nesmí být kulinární nuda! Jablka, hrušky, baculaté dýně, kořenová zelenina, kaštany, víno, husa, ryby a mnohé další suroviny se dají využít doslova na stovky způsobů. Skvělou pohodu umí navodit jak hřejivé nápoje, tak i vydatné polévky či šťavnaté masové pečeně. A je čas i na to osladit si trochu život. Hoďte droždí do mísy a nechte vzejít kvásek, buchty "Honzovky" ocení každá návštěva. Kdo chce jít s dobou, může si upéct dýňové muffiny nebo brownies s řepou. Podzim je i období, kdy daleko více než kdy jindy používáme koření. I taková zdánlivě obyčejná skořice umí pěkně překvapit. Už jste ji vyzkoušeli třeba v pokrmech naslano? Ani se zavařováním ještě není konec. Dýni zpracujte do kompotů a cibuli třeba na netradiční džem. Zkrátka, inspiraci vám nabídneme každý den! A to jak v podobě receptů, tak zajímavých článků nebo různých tipů a triků do kuchyně. Zůstaňte s námi a slibujeme, že si podzim zamilujete!
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 23 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Přečtěte si Zobrazit více
Retro cukrárna: Z jaké dobroty se vyvinula kremrole a kde vzal indiánek svůj název?
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Nejlepší posypky na ovocné knedlíky: Kdy se hodí tvaroh, osmažená strouhanka nebo třeba mák?