Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dny Marianne 2023: Keramická bábovka, kuchařské knihy, kurzy vaření a další super dárky pro všechny gurmány
Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty

Dny Marianne, třídenní akce, plná neskutečných slev, začíná právě dnes. zapátrali jsme místo vás, jak letos Dny Marianne proběhnou a co byste mohli koupit sobě nebo všem, které zajímá dobré jídlo a vaření.

Víkend, kdy ušetříte a pobavíte se

Od pátku 15. září 2023 až do neděle 17. září 2023 budete mít ojedinělou možnost nakoupit ve více než 3300 obchodech a e-shopech po celé České a Slovenské republice to, co se vám líbí za příznivé ceny.

Čekají vás slevy až 60 %, zajímavé dárky, odpočinkové Marianne Lounges se zajímavým programem a mnoho dalšího. 

Abyste však slevy či nároky na dárky mohli uplatnit, potřebujete kuponové knížky, které jsou součástí zářijových vydání časopisů Marianne, Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl

Slevové kupony však najdete také v mobilní aplikaci Dny Marianne, kterou si stačí stáhnout a nainstalovat. Případně je možné se ke kupónům dostat i ve je webové aplikaci. Ať si vyberete to či to, za symbolických 110 Kč budete mít rázem všechny slevy doslova v kapse. 

My pro vás vybíráme konkrétní produkty a slevy, které by mohly zaujmout všechny, co se zajímají o vaření a gastronomii celkově. 

 

Redakční výběr - co stojí za to koupit

 
  • Naše kuchařky
    Kuchařských knih není nikdy dost. Souhlasíte? My tedy určitě. Na všechny kuchařky z edice Toprecepty.cz získáte s jedním ze Zlatých kuponů exkluzivní slevu 50 %!  Doporučujeme zejména aktuální novinku Náš rok v kuchyni, propracovanou kuchařskou knihu, kde je více než 200 prověřených receptů rozdělených do čtyř ročních období a nechybí ani praktické rady a tipy. 
  • Extrakurzy
    Patříte-li mezi ty, kteří raději koukají na videa, pak vás možná zaujmou Extrakurzy, vedené špičkovými českými šéfkuchaři nebo cukráři. Se slevou 50 % si tak nyní lze pořídit online kurzy z webu Extrakurzy.cz, ve kterých se můžete učit od těch nejlepších. Lekce jsou určeny jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Doporučujeme třeba online kurz Sváteční oběd s Honzou Punčochářem.
  • Kuchařka Apetit
    Jestli patříte mezi fandy časopisu Apetit, pak jistě znáte Apetit kuchařky. Se Zlatým kuponem si teď můžete dokoupit do sbírky kteroukoliv, co vám doma chybí. K dostání jsou v eshopu a za nás doporučujeme třeba poslední horkou novinku, Línou kuchařku. Ta je určena všem, kteří nemohou nebo nechtějí trávit v kuchyni dlouhé hodiny, ale přesto se chtějí najíst doma a dobře. 
  • Tescoma ve formě
    Hospodyňky vědí a nějaké dlouhé představování asi není potřeba. Tescoma nabízí tolik potřeb do domácnosti, a speciálně do kuchyně, že nebudete vědět, co si dřív vybrat. Nás bere u srdce bábovková forma ve tvaru srdce, která vypadá jako byste ji sundali ze zdi na chalupě u babičky. Keramická červená forma je do detailu propracovaná a poslouží tak nejen jako praktický pomocník, ale klidně i jako dekorativní prvek. 
  • Datart bez námahy
    Abyste v kuchyni nemuseli trénovat bicepsy při hnětení a míchání těst, kupte si se slevou kuchyňský robot značky Eta nebo Bosch. V redakci máme dobrou zkušenost s druhým jmenovaným, a to konkrétně série Bosch MUM, i levnější druhy z této řady pracují dobře a zvládnou toho v kuchyni hodně. 

Témata

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více