Tatarák
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 23 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 2 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 2 hodinami
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
17. 4. 2013 11:32
17. 4. 2013 07:53
17. 4. 2013 06:33
17. 4. 2013 06:03
Bibi, co myslíš tím, že kamarád Tvého šéfa na tataráka dojel ?
17. 4. 2013 05:51
16. 4. 2013 21:13
16. 4. 2013 17:24
16. 4. 2013 17:05
16. 4. 2013 15:32
Tohoto "hostitele" jsme nikdy neměli. Kup hlavně opravdu kvalitní a čerstvé maso. nemrazila jsem ho nikdy před úpravou, takže nevím, ale podle mne záleží na ověřené kvalitě.
Vyguglila jsem teď ale, že je fakt lepší maso přejít mrazem, to jsem nevěděla
16. 4. 2013 15:25