Houby, houby, houbičky .... a medvěd
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes dršťková polévka z hlívy a krevety se…“ Simona Skolakova, před 44 minutami
„Veronika.Hrozna: Veru to máš pravdu koupit dnes pěkné…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: Já se nedivím, jenom závidím ty škvarky,…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 5 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Semínka černuchy dodávají výraznou chuť indickým pokrmům. Její léčivé účinky znali už starověcí lékaři
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
17. 5. 2013 13:07
Návod na přípravu pesta z medvědího česneku a hub (postup na fotkách i pro ty nechápavé) najdete tady:
http://www.myko.cz/clanek912/
a další recepty zde:
http://www.myko.cz/houby/fotoreceptarium/