Králík s cibulovou omáčkou
Králičí maso je jemné a s nízkým obsahem tuku. Proto je dobré jej před pečením důkladně prošpikovat, aby se v troubě nevysušilo. Díky cibuli a podlití vínem získáme základ na skvělou omáčku, kterou na závěr zjemníme troškou smetany.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s cibulovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2VM
Moje poznámka
Králík s cibulovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2VM
Nejnovější recepty
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky po čínsku
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové řezy
Přidáno před 5 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka s knedlíčky
Mafia před 26 minutami
Rychlé farmářské špecle
Jan Piňos před 36 minutami
Medové perníčky
Mircca před 3 hodinami
Jemné koblížky z DP
dejvi01 před 4 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Panova před 4 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 4 hodinami
Afrika řezy
Panova před 4 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou a rýží
[email protected] před 4 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Zlajda95 před 4 hodinami
Suroviny:
králík,
králík,
špek,
cibule,
víno bílé,
smetana ke šlehání,
máslo,
mouka hladká,
hořčice plnotučná,
olej,
tymián sušený,
sůl
Komentáře (2)