 
		
Tuhé sražené těsto
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes čínská polévka a manžel borůvkové knedlíky…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký den, dnes jsem dělala vepřové roštáky, hranolky,…“ tara23, před 3 hodinami
„Dobry vecer, u nas pizza kupovana, smoothie z cervene…“ hazel, před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
	
			 
		
	
			 
		
 
	 
					
20. 7. 2013 13:11
20. 7. 2013 11:36
20. 7. 2013 06:31
moc prosím o radu.
Stává se mi to skoro pořád, když se snažím vyzkoušet nové recepty a někdy bohužel i u ozkoušených :(
Nikdy nemůžu upéct nadýchanou buchtu. Vždy je z ní sražená placka jako koberec!! Sice chutná dobře, ale ten vzhled?!
Prosím, co mám dělat, aby mi buchta (třeba například bublanina) v troubě naběhla nahoru a byla lehká?
Děkuji