Tuhé sražené těsto
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 56 minutami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„K večeři jsem udělala topinky s vajíčkem a sýrem“ tara23, před 59 minutami
„Dobrý deň dievčatá, včera som tu mala všetkých svojich…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Krásnou neděli, u nás plněné brknedlíky, zelí, a že…“ Jajajajaapaja, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20. 7. 2013 14:11
20. 7. 2013 12:36
20. 7. 2013 07:31
moc prosím o radu.
Stává se mi to skoro pořád, když se snažím vyzkoušet nové recepty a někdy bohužel i u ozkoušených :(
Nikdy nemůžu upéct nadýchanou buchtu. Vždy je z ní sražená placka jako koberec!! Sice chutná dobře, ale ten vzhled?!
Prosím, co mám dělat, aby mi buchta (třeba například bublanina) v troubě naběhla nahoru a byla lehká?
Děkuji