Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

DOMÁCÍ PEKÁRNA

Biffinet 1171 je super! Mám ji jako druhou, záložní pekárnu a dost často jedou obě. Jen mě rozčiluje ten předehřev, ten u Ety nemám. Jestli je za 799,-, vůbec bych neváhala. Jen nádoba do pekárny stojí tolik.

V Lidlu je v akci tahle http://domacipekarny.dama.cz/zajimavosti_historie_..., tak uvidime, treba bude vyprodana....
S tou tvou novou pekarnickou je to super kup:yes: vubec by me nenapadlo, ze takove veci prodavaji na aukru:-O i kdyz tam asi sezenes uplne vsechno:-D
Tak hodne krasne upecenych chlebiku;-)

Suzanno, nevím jaká je pekárna v Lidlu v akci, ale jsou i pekárny menší s jedním hákem. Ale moje zkušenost je taková:
Ještě když jsem měla etu, tak jsem dělala sladký chlebánek od cathleen a tam je jen 250 g mouky. a pekárnička si taky poradila.:-) Jí to bylo asi jedno, ale já jsem koukala, že toho je nějak málo. :-)) Takže si myslím, že když budeš zadělávat i z poloviční dávky tak to nevadí.;-)
Jo a dík za pochvalu. Je pravcda, že je trochu dražší, ale já jsem ji vydražila v aukru o 1000 kč levněji a je nová. Takže to je spíš o tom za kolik to seženeš. ;-)

Boubelindo, pekarna, kterou sis vybrala vypada moc dobre, hlavne ty male formy:yes: Ale nechce se mi do toho investovat tolik penez....prece jen jsem pekarnu nikdy ani nevyzkousela a obavam se, aby mi pak nelezela ve skrini....
Ale kdyz tak na to koukam, tak mi doslo, ze vetsinou zadelavam testo jen z polovicni davky, nez je uvedeno v receptech. Myslite, ze toho bude do normalne velke pekarny malo? Jako ze by se to diky mensimu mnozstvi ingredienci spatne promichalo....to bych nerada:-S
Mirco, taky nevim, co na to pritel rekne, ale ptat se ho nebudu. Nedovolil mi pejsanka, tak pekarnu snad zkousne;-)

Suzanno:-)jestli smím;-).Pokud máš možnost si DP pořídit a za takovou pěknou cenu určitě do toho běž.Já osobně jí sice nevlastním(a asi nebudu,jelikož si o tom manžel myslí svoje:-S),ale když si jí půjčím,nikdy u nás nezahálí;-).Zadělávám v ní co se dá i nedá:-D:-D.Knedlíky,koláči počínaje a pečivem a chlebem konče(ten tam samozřejmě hned i peču:-)).No jelikož nemám ještě pořád spraveného robota tak tam zadělávám i normální nekynuté koláče,pak jen přeliji do formy( pekáčku) přidám ovoce a peču v troubě.
Tak jsem se tu nějak rozjela,tak radši končím svou"přednášku";-)a přeji ti klidné a moudré rozhodování:-)).

Tak jsem holky dostala k narozeninám od manžela také pekárnu. Vybrala jsem si Domo 3955. Chtěla jsem s 2 formami. Tu Etu siestu jsem s velkým díky vrátila mamce:-)). Ta moje je ohodně tižší a háky hnětou ostošest, jo a nepředehřívá, což mi vyhovuje.
A s tou závislostí má Gábina pravdu :-D:-D. Peču obden a ted jsem si i vyškemrala plech na bagety.:-8, který dneska dorazil. Už se těším, jak vyzkouším bagetky od cathleen. :-*:-*

Gabi, to jsem zjistila i o vareni:-8
Zatim varim "dobrovolne" (jak rika kolegyne, ktera vari pro 4 syny a manzela kazdy den teple obedy i teple vecere:-O) a hrozne me to bavi, uzasne si pri tom odpocinu a vycistim hlavu:yes:

Suzanno, varuju ;-) Pekárna je závislost.:-8 Jednou začneš a nebudeš chtít přestat :-D

To je super, ze tak dobre slouzi:-) dekuji za odpoved.
o pekarne uvazuji uz nejakou dobu, i kdyz ji zase az tak nepotrebuji....vlastne ji zase tak casto nevyuziji, ani ji nemam poradne kam dat (v te svoji pidi kuchynce),.....ale zase obcas by se hodila a za ty prachy....:-8 nevim, nevim, je to hrozne dilema:-D
no stejne do toho Lidlu pujdu, tak to omrknu a rozhodnu se asi az na miste.

suzannko, já jsem s ní moc spokojená, ještě jsem na ní nenašla chybu:-). Za ty peníze určitě doporučuji. Dávám Ti odkaz na test z Dámy - http://domacipekarny.dama.cz/zajimavosti_historie_..., Jestli o pekárně uvažuješ, tak neváhej ;-)

Maris, prostim te, docetla jsem se tady, ze jsi majitelkou pekarny Bifinet. Rada bych se zeptala, jak jsi s ni spokojena po nekolika mesicich uzivani? Zrovna se mi do ruky dostal letak z Lidlu, ze ji ted maji ve vyprodeji za 799,-....tak premyslim, jestli do ni nepujdu taky :-)

Spagetko,jsem ráda že vtom nejsem sama :-!:-!Chystám se na kvásek na kyselo,protože kupovaný je někdy horší,tak to zkusím a uvidíme.....

Jiřinko - žádná ostuda - ja to dala jen pro informaci a abych byla úúúplně upřímná, kvásek si dělám na kyselo a to jen občas - spíše ho kupuju, na chleba jsem si ho také vyzkoušela - špatné to není, ale asi jak píšeš, čas, trpělivost ...prostě droždí je droždí :-D:-D:-D:-D, prostě jednou za čas ano, ale taky né pravidelně ;-);-);-)

Spagetko děkuji,našla jsem to ,přečetla,došla k tomu,že budu péct chleba jako dosud,nemám trpělivost na kvásek :-(:-(,ostuda co :-?:-?:-8 a určitě bych něco zvorala :-D:-D:-D

http://www.kvaskovychleb.cz/doku.php?id=clanky:vyb...A ještě totéž o kvaskovém chlebu a vhodné pekárně . Je to lepší než sáhodlouhé komentáře ;-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 28 minutami

„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41

„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli