Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co používat na zahuštění místo mouky

Začínám vařit pro svou roční dcerku a ve všech receptech nacházím jako zahušťovadlo mouku, což se mi v souvislosti se zdravou výživou vůbec nelíbí. Tak jsem hledala co jiného bych mohla použít a na https://www.mimikucharka.cz/index.php/2017/07/10/c... jsem se dočetla, že místo mouky jde použít například pohanka, škrob, agar, hraška a mnoho dalších zdravějších alternativ. Škoda, že o tom neví víc maminek, protože přemíra bílé mouky dle mého do jídelníčku malého dítěte nepatří.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami

„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, před 14 hodinami

„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22

Marie

Náhodný recept Zobrazit více