Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 1 hodinou
„Úspěchy úspěšných...“ Nadja, 23. 5. 2023 20:20
„kOČIČKY KOCOUŘI“ Veronika.Hrozna, 30. 4. 2023 18:38
Poslední příspěvky
„Pekný deň, u nás zeleninová polievka s krupicovými…“ magdalenka, před 43 minutami
„Hezký den u nás dnes česnečka a bram.kaše s uzeným masem a…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přeji krásný den, dneska tady máme na celý den dceru s…“ tara23, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Vepřová krkovice z pomalého hrnce zavařená do zásoby
Přidáno před 16 hodinami

Hummus s mletým masem - izraelská Hamshuka
Přidáno před 21 hodinami

Květák s cizrnou, fazolkami, hráškem a kokosovým mlékem
Přidáno 29. 5. 2023 09:56

Guláš z hlívy ústřičné s rajčaty, žampióny a mandlemi.
Přidáno 29. 5. 2023 00:01

Vepřová pečeně s pikantní omáčkou
Přidáno 28. 5. 2023 11:21

Chřestová polévka s vejci, kapií a červeným pepřem.
Přidáno 28. 5. 2023 10:53
1. 4. 2023 16:05
31. 3. 2023 21:42
31. 3. 2023 16:24
Záleží v jaké ji chcete použít, pokud jste si připravila prášek z listů, dáte tam objemově 1/3 až 1/2 toho, kolik se dává cukru. Pak je taky možnost použít odvar z listů, tam už je potřeba zkoušet podle množství louhovaného listí. Stévie má trochu hořkou pachuť, takže ji lze nahradit listy sladkolisté maliny, tzv. mrazuvzdorné stévie, ze které se v Číně dělá tradiční léčivý nápoj sweet tea Tian-cha a je bez hořkosti. Obvykle se listy nasuší a rozemelou na prášek, kterým se sladí.
16. 7. 2017 20:23
Dobrý den,
máte prověřeno dávkování na džemy a kompoty? marně brouzdám po netu a nemohu nic najít-všude jenom hotové produkty. Děkuji za případnou odpověď. H
10. 3. 2017 09:42
https://www.mojestevie.cz/vyluh-ze-stevie/
9. 3. 2017 20:05
9. 3. 2017 20:03
Pokud chcete vařit péct se stévií, tak doporučuji udělat výluh a tím sladit. Mrkněte na recepty na www.mojestevie.cz/recepty/, je tu i postup jak udělat výluh. P.
1. 9. 2014 16:18
Naštěstí se už dá koupit - www.geal.cz/profil/169/gealy/geal-aspen-team-stevie-sladka-prasek-100g-99.html
Docela mě zaskočilo jak je 100 gramový pytlík drahý, ale když má vydat za 25 kilo cukru tak to vyjde na stejno a nemusím se s tím tahat z obchodu. Jen je otázka jak se vyrovná moje tělo s dlouhodobou konzumací. Přeci jen na cukr už je několik desetiletí a genarací zvyklé
15. 4. 2013 14:31
15. 4. 2013 13:53
15. 4. 2013 13:52
Díky moc za tip, právě jsem si taky objednala. Hned dvojité baleni
27. 8. 2012 08:50
27. 8. 2012 08:22
27. 8. 2012 08:04
27. 8. 2012 07:48
Předchozí 1 2 3 Další