Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

tara23: Simona Skolakova: Tiež strúham do zásoby strúhanku doma .

Dobrý deň dievčatá. Tie upršané,, tmavé dni nemajú konca. Aj dnes je celé doobedie tmavo a pochmúrno, tak som uvarila zeleninovú polievku s mrkvou a karfiolom a krupicovými haluškami. Z morčacích pŕs som urobila plátky na prírodno s opekanými zemiakmi a špargľou<3.

tara23: taky jí strouháme na robotu a je to jedna dvě;-)

Jana Pá: Jani, elektrikou je strouhanka hned, je to fofr. Nám nejvíc chutná z veky. A pro nás strouhám až když jí potřebuji

tara23: jsem nevěděla, že na to mají mašinku, já také jen si poslala manžela k vedle a donesl pytlík plný namletých rohlíků, tak už jen suším rohlíky a pak máme plné pytlíky a je to.:-K;-)

Jana Pá: Jani ty se máš, tobě dělá strouhanku sousedka:-D. Já jsem na tom hůř, já jí strouhám pro Vendulu i Zbynka;-). Jen si zavolaj, že nemají v čem obalovat a my jedeme :-D

Hezký den, u nás dnes rajská omáčka s hov. masem a knedlíkem:-K:-).
A přiznám se, je to moje premiéra:-D. Vždycky jsem dělala jen plněné papriky. Nějak mi bylo vždy hovězího líto :-Q

Hezký den:-Kpolévka ještě rybí a pečené krůtí stehno se zelím a bram.knedlík;-)

hazel: Moje milá, když napíšeš pokud jsem ještě bdělá, což znamená, že nespím, tak v pohodě objednám ten ....dron a pošlu 2 kg strouhanky, sousedka mě rohlíky seká na mašině, tak u nás je pořád co obalovat ;-)
Jinak u nás prší, takže na oběd budou zapečené brambory vč. zeleniny a zůstaly 3 porce krkovičky tak to peču vše najednou a teď pustím gril dopeču a udělám saláty a je finito :-K

Dobry vecer,
i u nas bude kvetak, take jsem chtela delat obalovany, ale zjistila jsem ze nemam strouhanku, tak bude kvetak jako mozecek s topinkami a desert jeste cerstve jahody.
Zde znovu prsi, pripravili jsme sekacku na travu a tak se rozprselo, tak jsme ji uklidili a vyslo slunicko, ale jiz se to zase mraci. :-D:-K:-K:-K

Zdravím dievčatá. Vierka, tak sme sa dnes s obedom trocha stretli. Ja som tiež vysmážala karfiol, ale aj patizón, čo som kúpila v sobotu na trhu<3 a k tomu nové zemiaky a uhorkový šalát. Poobede mám plánovanú kultúru- Reprezentačný program Lúčnice. Potrebujem trochu potešiť dušu . Želám vám krásnu nedeľu a užívajte si pekný deň:-*.

Julia Oskerova: Juli také dávám do kynutého těsta majolku:-), těsto je skvělé, nadýchané:-K

Krásnou sluníčkovou neděli, u nás dnes květákové placičky, vařený brambor s máslem, tatarkou a okurkový salát:-K<3

Hezký den:-Kdnes rybí polévka a lilek se šunkou a sýrem s bramborem a naložená kapie;-)

Hezky sobotni vecer,
vcera jsem nevarila, varila restaurace, ale dnes jiz jsem v kuchyni. Udelala jsem palacinky, a budu delat kureci palicky, opekane sladke brambory a kaderavkovy salat.
Dnes se obdivuji , jak krasne je zde navareno, Bavorske kolacky,krkovicka a kedlubnove zeli, nadherne oblozene misy, jahodovy dort a super kolacky u Juli. Nadie ma v laznich take super jidelnicky.
Ja se musim zlepsit:-D
Hezky jsi uzijte weekend:-K:-K:-K
Konecne cerstve jahody<3

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Naposledy jste si prohlédli