Pečeme s Ivou: Sladká česká tradice k nakousnutí - kynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 2 hodinami
„Užitečný dárek“ MarcelaPa, 4. 11. 2024 20:13
Poslední příspěvky
„Hezky nedelni vecer, u nas brambory kysele zeli a manzel…“ hazel, před 2 hodinami
„cathleen: už jsem si je přečetla - název ve mně vzbudil…“ Nadja, před 2 hodinami
„MarcelaPa:, tara23: děvčata, děkuji za zkušenosti.“ Nadja, před 2 hodinami
18. 9. 2024 18:26
20240918_175032.jpg
18. 9. 2024 18:21
18. 9. 2024 16:42
18. 9. 2024 14:30
18. 9. 2024 14:30
18. 9. 2024 14:13
18. 9. 2024 14:10
18. 9. 2024 13:48
Jak mám uvařit Belugu, můžu taky na kyselo?
18. 9. 2024 13:40
20240918_141815.jpg
18. 9. 2024 10:25
Balené nedělám, protože až na manžela a zetě, všichni vnitřek vypreparují a vyhodí. Takhle moc nemají šanci .
Zbyde i na zítra.
Večer přijela dcera a že mi přivezla kytku . Zajásala jsem, protože jednu podobnou už jsem si kupovala na trhu a už z ní moc nemám.
Dávám česnek takhle v půlitru nahoru na sektorku a vydrží do jara. Teda u nás ne, máme česneku velkou spotřebu.
Škvařím sádlo, tak k večeři budou škvarky a brzy budou škvarkové placky
1726650571307.jpg
1726650571316.jpg
1726650571297.jpg
18. 9. 2024 08:17
Ted si listuji sešitem s recepty mé maminky, tam je receptů, na které už jsem zapomněla .
Musím nějaký uvařit a přenést se do dětství
17. 9. 2024 21:16
17. 9. 2024 21:13
17. 9. 2024 20:26
17. 9. 2024 19:15
Předchozí 1 … 35 36 37 38 39 … 2479 Další