Co dnes uvařit?
Beru to podle našich, ti každý podzim nakládali 25kg zelí. Vydrželo ve sklepě až do jara. Maminka dbala, aby bylo potopené ve vlastní štávě a měla ho zatížené.
Tak jsem ho v kyblíku upěchovala, dala na něj talířek a zatížila. Venku je zima,, tak ho mám na balkoně.
Věřím že vydrží. Manžel je diabetik, kysané zelí snižuje cukr, tak mu v nejhorším případě naordinuji denně mističku
Taky jsem chtěla ten kyblík s tím zelím jak tady doporučovala Juli,pak když Marci říkala,že u nich v Lidlu bude,tak jsem sledovala Lidl u nás a bohužel tam ho vůbec nedostali,nevím jak to dělají,myslela jsem,že je to v Lidlu všude stejné a jak vidno tak ne.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 16 minutami
„reklama“ Snehulak61, 27. 11. 2024 07:54
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Nadja: taky kaši nehoním přes síto, jen vím že se to dělá.…“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Hezký den dnes zadělávaná polévka a žampionové rizoto a…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Příjemný den všem. Jajajajaapaja, Veronika.Hrozna: na…“ Nadja, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
9 podzimních jídel na zahřátí: Dáte si křenovou omáčku s uzeným nebo chilli con carne?
Retro okénko: Legendární žvýkačka Sevak stávala 1,50 Kčs a díky speciálnímu složení skutečně chránila před nachlazením
Zabijačkové hody 2023: Kam se v Praze a v jejím okolí vydat na nejlepší jitrničky, prdelačku a tlačenku
Polévka šup-šup
savlinka
Hodnocení receptu je 5,0 (27×)