Děkuji za bezva recept
Těsto je super, nelepí se, netrhá. Po upečení je vláčné a chuťově výborné. Dělala jsem klasiku s jablky a také s mákem a ten měl snad ještě větší úspěch. Štrůdl s jablky doporučuji po utažení několikrát propíchnout vidličkou. Uniká tak pára z jablek a těsto tolik nezvlhne a upečený strůdl se nepropadne. Cca 10 minut před upečením zkuste potřít rozpuštěnou herou a sítkem posypat moučkovým cukrem. Vytvoří to nádhernou zlatavou křupavou kůrčičku a štrůdl už pak ani není nutné cukrovat
Těsto je super, nelepí se, netrhá. Po upečení je vláčné a chuťově výborné. Dělala jsem klasiku s jablky a také s mákem a ten měl snad ještě větší úspěch. Štrůdl s jablky doporučuji po utažení několikrát propíchnout vidličkou. Uniká tak pára z jablek a těsto tolik nezvlhne a upečený strůdl se nepropadne. Cca 10 minut před upečením zkuste potřít rozpuštěnou herou a sítkem posypat moučkovým cukrem. Vytvoří to nádhernou zlatavou křupavou kůrčičku a štrůdl už pak ani není nutné cukrovat