Merylas (moderátorka):
Úplně v pohodě.
U čerstvých to chápu, jen mne to zmátlo u těch předvařených.
Ony se totiž dají sehnat buď předvařené, nebo potom "čerstvé" syrové, ale také syrové vyprané a připravené k vaření. Tam jsou potom ty 3 hod. jasné
mika59:
Děkuji.
Takže jiné opodstatnění to nemá. Myslel jsem vůči propojení koření atp.
A že je velký? To nevadí.( Chcete pizzu na 4, nebo 8 dílů? "Na 4, osm bych nesnědla"
Pokud je nerozkrojím, o to méně musím dát šunky. A o to více bude na talíři té dobroty
Úplně v pohodě.
U čerstvých to chápu, jen mne to zmátlo u těch předvařených.
Ony se totiž dají sehnat buď předvařené, nebo potom "čerstvé" syrové, ale také syrové vyprané a připravené k vaření. Tam jsou potom ty 3 hod. jasné
Děkujeme
Odkaz na stránky:
https://www.diana-ryby.cz/
Prodejen je vícero. Pouze poupravím odkaz :
www.diana-ryby.cz/prodejny#mainContent
Např. slanina: nakrájet do směsi, na burger "syrovou", nebo opečenou?
Atd.....
Děkuji.
Takže jiné opodstatnění to nemá. Myslel jsem vůči propojení koření atp.
A že je velký? To nevadí.( Chcete pizzu na 4, nebo 8 dílů? "Na 4, osm bych nesnědla"
Pokud je nerozkrojím, o to méně musím dát šunky. A o to více bude na talíři té dobroty
Proč sýr rozkrojit na půl? Kdyby zůstal vcelku, je přeci menší možnost, že vyteče.
Nebo se mýlím?