Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele BobanKh

Merylas (moderátorka):
Úplně v pohodě.
U čerstvých to chápu, jen mne to zmátlo u těch předvařených.
Ony se totiž dají sehnat buď předvařené, nebo potom "čerstvé" syrové, ale také syrové vyprané a připravené k vaření. Tam jsou potom ty 3 hod. jasné :-K

Proč vařit již předvařené dršťky další 3 hodiny?

Možná by nabylo na škodu se trošku více rozepsat.....
Např. slanina: nakrájet do směsi, na burger "syrovou", nebo opečenou?
Atd.....

mika59:
Děkuji.
Takže jiné opodstatnění to nemá. Myslel jsem vůči propojení koření atp.
A že je velký? To nevadí.( Chcete pizzu na 4, nebo 8 dílů? "Na 4, osm bych nesnědla":-)

Pokud je nerozkrojím, o to méně musím dát šunky. A o to více bude na talíři té dobroty ;-)

Jeden malý dotaz:
Proč sýr rozkrojit na půl? Kdyby zůstal vcelku, je přeci menší možnost, že vyteče.
Nebo se mýlím?