Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele CarmenAlonso

jé, to byl doma teror, maminka mi ji nutila, když jsem byla dítě. Kupovanou. Ona ji milovala. Mně se tehdy ze samotné představy tvarohu lepila huba a fakt jsem to nesnášela. No a vida, dneska mám tvaroh moc ráda (i když tedy musí být tučný, nebo aspoň s máslema tak) a právě jsem dostala na budapešťskou pomatlánku úplně retrochuť. Tak si ji asi udělám, jen co si opatřím ty kapie. Vůbec netuším, (ty jsem jak o dítě taky nesnášela), ale snad to mívají.

Jak je tam ten parmazán, tak to bude určitě dobrý, to je jistota. S tou rybou to vypadá, že prostě nějaká konzerva, co padne pod ruku. :-) Co se sušených rajčat v oleji i bez něj týče, tak mě docela zklamala, často mi to v kombinaci chutí v jídlech s nimi nesedí, moc dominují a přetláčejí se s jinými ingrediencemi. I tady se mi zdá, že se můžou chutě bít a navíc je teď ani nemám doma. Ale předpokládám, že i s čerstvými minirajčátky to zaimprovizovat půjde a pochutnáme si. Špenát, ten rozhodně jo, ten je taky výbornej i snad na zmrzlině ;-) Čili dobrá inspirace, a fotky krásný, ty chválím:yes: díky

To vypadá nádherně. Mám nově to vykrajovátko (pro začátek jsem vzala to nejmenší, uvidíme, jak se osvědčí), tak to chci vyzkoušet. Do teď jsem vykrajovala vánoční kulatou plechovou formičkou a spojovala přehnuté vlhkými prsty nebo i smačkávala vidličkou, taky to šlo. Jsem zvědavá.

gabrusa: Podle mě by remoska taky šla. A to zpomalení pečení? Nastřídačku vypínat a zapínat. Jasně, už se to musí, třeba nějakou minutkou nebo tak, ohlídat, ale jde to. Já takto peču často třeba vepřová kolínka, dělám je asi 3-4 hodiny a jsou opravdu vynikající. Tenhle recept plánuju takto taky vyzkoušet.

Naposledy jste si prohlédli