Kuřecí copánky

cathleen Kuchařka:

Drůbeží maso 62 názorů

5122

Suroviny

Kuřecí prsní řízky
oblíbené koření
olej
sůl
cibule
anglická slanina
Recept si zatím oblíbilo 122 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Den předem si tenké řízky naložíme do směsi oleje a oblíbeného koření, aby nebyly suché.

  2. V den přípravy řízky nakrájíme na co nejdelší proužky a vždy ze tří upleteme copánek. K jednomu z těch tří proužků přichytíme proužek anglické a copánky si na začátku i konci upevníme párátkem.
    Uložíme je do vymazaného pekáčku na vrstvu cibule a upečeme. Před podáním vytáhneme párátka.

    Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 501 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí copánky

  • Lenora32 Lenora32

    Bombastické, udělám v sobotu:-p:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Alexandra11 Alexandra11

    :-* Super nápad uplést z prsíček copánky

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    mimosa: děkuji:-K

    Odpovědět

  • mimosa mimosa

    skvělý nápad,až budu mít krůtí prsa vcelku,tak si nakrájím delší kousky.Bezva,foto přikládám;-)

    Odpovědět

  • Mila Mila

    Zkusím zaplést copánky z bůčku a kuřecího, to by mohlo být výborné...
    :yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    babiminka::-)) Milu, z bůčku to jde taky a někde tu máme dokonce i vánočku z něj ;-)

    Odpovědět

  • babiminka babiminka

    Teda-dnes jsem "kápla" na :yes::yes:tento recept a je to prostě super!!!! Tohle teda musím vyzkoušet....a zkusím i z bůčku, pokud bude "libový".:-D

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    Ivusa: vidis, a ja uz ho delam roky :-D nasla jsem ho, myslim, v nejakem starem kalendari.

    Odpovědět

  • Ivusa Ivusa

    :-Kprohlídla jsem si tento recept až dnes....ale to je teda fakt bomba.......pokaždé mně napadnou jen kuřecí řízky a přitom se z nich dá vytvořit takovéto dílko:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    anna: doufám, že na odpověď ještě pozdě není (byla jsem na dovolené) - můžeš je péct (třeba i zakryté kouskem alobalu) asi 35-45 minut, a ke konci už odkrýt, aby chytly barvu.
    Ale je taky pravda, že každá trouba peče jinak. Copánky by i tak vysušené být neměly, protože masko den předem naložíš....

    Odpovědět

  • anna anna

    cathleen: jak dlouho cca pečete, aby nebylo maso vysušené? děkuji

    Odpovědět

  • Kriss Kriss

    Dneska jsem zkoušela a byly vynikající!:-K
    Přidávala jsem kromě slaniny také na proužky nakrájený sýr a bomba!:yes:

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    cathleen :-K, copánky byly vynikající :-*. Dovolila jsem si k Tvému receptíku přidat fotečku ;-).

    Odpovědět

  • jitule jitule

    +1:yes: Vypadá to božsky! Určo zkusím! Máš super recepty!!! :yes:

    Odpovědět

  • senky senky

    No mňamka od pohledu,bodínek letí:-)):yes:

    Odpovědět

1 2 3 4 5 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo