Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí copánky

Taková blbost a přitom geniální. Kuřecí copánky nejen že skvěle chutnají, ale také nádherně vypadají. Dejte si s nimi trochu práce a obyčejný víkendový oběd proměníte v hostinu.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 6. 2009 14:47

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Iwonek

31. 5. 2020 16:19

Super <3

Lenora32

6. 10. 2016 08:58

Bombastické, udělám v sobotu:-p:yes::yes::yes:

Alexandra11

29. 4. 2016 17:20

:-* Super nápad uplést z prsíček copánky

cathleen

9. 8. 2015 19:31

mimosa: děkuji:-K

mimosa

9. 8. 2015 11:57

skvělý nápad,až budu mít krůtí prsa vcelku,tak si nakrájím delší kousky.Bezva,foto přikládám;-)

Mila

7. 5. 2014 10:54

Zkusím zaplést copánky z bůčku a kuřecího, to by mohlo být výborné...
:yes:

cathleen

29. 1. 2014 11:34

babiminka::-)) Milu, z bůčku to jde taky a někde tu máme dokonce i vánočku z něj ;-)

babiminka

29. 1. 2014 11:28

Teda-dnes jsem "kápla" na :yes::yes:tento recept a je to prostě super!!!! Tohle teda musím vyzkoušet....a zkusím i z bůčku, pokud bude "libový".:-D

cathleen

9. 11. 2013 22:09

Ivusa: vidis, a ja uz ho delam roky :-D nasla jsem ho, myslim, v nejakem starem kalendari.

Ivusa

9. 11. 2013 19:29

:-Kprohlídla jsem si tento recept až dnes....ale to je teda fakt bomba.......pokaždé mně napadnou jen kuřecí řízky a přitom se z nich dá vytvořit takovéto dílko:yes::yes::yes:

cathleen

12. 6. 2012 08:09

anna: doufám, že na odpověď ještě pozdě není (byla jsem na dovolené) - můžeš je péct (třeba i zakryté kouskem alobalu) asi 35-45 minut, a ke konci už odkrýt, aby chytly barvu.
Ale je taky pravda, že každá trouba peče jinak. Copánky by i tak vysušené být neměly, protože masko den předem naložíš....

anna

6. 6. 2012 20:59

cathleen: jak dlouho cca pečete, aby nebylo maso vysušené? děkuji

Kriss

10. 3. 2012 17:44

Dneska jsem zkoušela a byly vynikající!:-K
Přidávala jsem kromě slaniny také na proužky nakrájený sýr a bomba!:yes:

Tereza Blazkova

30. 8. 2011 19:11

cathleen :-K, copánky byly vynikající :-*. Dovolila jsem si k Tvému receptíku přidat fotečku ;-).

jitule

22. 1. 2011 19:04

+1:yes: Vypadá to božsky! Určo zkusím! Máš super recepty!!! :yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nedělní oběd nejlepsi recepty na nedelni obed nedělní oběd recepty tip na nedělní oběd sobotní obědy recepty nedělní oběd recept super recept na nedelni obed typ na nedělní oběd recepty na sobotní oběd nápady na nedělní oběd recept na nedělní oběd recept na sobotní oběd recepty na nedělní oběd tipy na nedělní oběd obed z kureciho masa recept na dobrý nedělní oběd tip na sobotní oběd tipy receptů co na oběd typy na nedělní oběd napad na nedelni obed

Suroviny: prsa kuřecí, koření, olej, sůl, cibule, slanina anglická

TopRecepty.cz

Kuřecí copánky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZWp