Krůtí prso na hořčici s rýží

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut příprava , 30 minut tepelná úprava 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut příprava , 30 minut tepelná úprava 0 názorů

Suroviny

2 krůtí prsa
2 cibule
sůl
pepř
plnotučná hořčice
olej
Příloha:
rýže

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí prsa osolíme, opepříme a potřeme z obou stran plnotučnou hořčicí.

  2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na oleji (ne do hněda) a přidáme krůtí prsa, která necháme jen zatáhnout z obou stran.

  3. Maso podlijeme a dáme péct přikryté na přibližně 30-40 minut do trouby na 220 stupňů.

  4. Než se maso upeče, uvaříme rýži. Já použila klasickou bílou a červenou.

  5. Když je maso hotové, vyjmeme ho a omáčku rozmixujeme mixerem do hladka, případně zahustíme a dochutíme.

  6. Maso nakrájíme na plátky a můžeme podávat s rýží a omáčkou.

Komentáře k receptu Krůtí prso na hořčici s rýží

K receptu nejsou žádné komentáře.