Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Dedabeda

cathleen: tak proč sem dáváte recepty, které jste někde vykopírovala? Očekával bych, že zde najdu recepty vlastní či rodinné, tradiční ....a ne něco někde nalezeného, o čem ani nevím, zda to tam takto vařili.

Recept: Kyselica
Možná chutnala většině, ale více zavádějící název ani být nemohl. Zelňačka s klobásou, to ano, ale "kyselica" to určitě není

merylas : ano, správně, do zelňačky patří i brambory, může se zahustit vejcem (kulajda), je to zkrátka "zelňačka", ale není to "kyselica" ; kdo si co vydá do kuchařky, je jeho problém, ale měl by dodržovat úctu k tradici pokrmu dle názvu
cathleen: Vy nepotřebujete zastání, zastání potřebovala "kyselica"
dajda: potom by čabajkou mohla být nazývaná kterákoliv klobáska,; asi cítíte, že to je hloupost

Kdyby bylo v názvu receptu jenom ta upřesňující lokalizace - Polévka z Vlčnova - určitě bych neměl důvod reagovat. Jakmile tam autorka dodala "Kyselica", jako obyvatel a pamětník jsem musel napsat, co jsem napsal v prvé reakci

Bože, to je paskvil a ne kyselica!!! Vejce? NIKDY!!! Brambory? Ty patří do kulajdy. Kde jsou fazole?? Nové koření? Jalovec? Bobkový list?:-((

Recept je na nic, v seznamu surovin není uveden vývar a když už jste vyplýtvali víno a maso chcete dusit, není čím zalét.