Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
22 foto Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Levná a rychlá polévka soljanka: Využití zbytků vykouzlí skvělý sytý pokrm plný chutí a mnoha výrazných ingrediencí
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Tak teda nevím, ale asi jste udělala někde nějakou chybu.
Koláč jsem zkoušela již 3x, dnes ho budu péct po čtvrté a musím říct, že se podařil VŽDY.
Je moc dobrý.
Celý pekáč se spase během mžiku.