Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Helinca

cathleen: dík, udělala jsem je, hned z dvojité dávky - měla jsem dojem, že je dělám v rokli a míchám jedlí - ale mám reklamaci : rodina je ihned - jak se slučně řekne sežrala ? .... takže moje představa, že jich pár dám do mrazáku,jaksi nevyšla.

Prosím o radu : nevlastním dom. pekárnu, mohu těsto nechat normálně vykynout? Nebo se zavařují nedovykynuté? HŠ

spagetka:strašně moc dík za pomoc, ale ani jedna z nich to není ;-( bylo to snad něco jako že pekla babička - šlo se na pole - husa se mezitím udělala , vtip byl právě v tom, že se den předem namočená v mléce vyjmula, osolila, okmínovala, dala do pekáče, a na málo - to je to, nevím kolik - stupňů nechala X hodin péct, je to něco jako www.baby-cafe.cz/modules.php?file=viewtopic&name=Forums&t=10593 - nepropichovala se, neotáčela, nepodlévala - jednou jsem ji dělala, byla to nejlepší husa ve vesmíru, ale jaksi jsem si ji neuložila s tím, že si ji kdykoliv najdu - a už jí hledám druhý měsíc, přece se z netu nemohla vypařit úplně !!! Kdyby Vás ještěš něco napadlo, prosím písněte, dík a nádherný sluníčkový víkend HŠ

Zdravím všechny - a "volám" o pomoc. Vloni jsem někde našla recept na pomalu pečenou husu - naložit do slaného mléka, druhý den slít, jen osolit a okmínovat, zavřít do pekáče a asi 6 hodin péct - nepodlévá se, nepropichuje, neotvírá. Nebyla jsem dost inteligentní na to, abych si recept uložila, a teď ho nemůžu najít ;-( - netušíte o něm někdo něco? Mocmoc prosím o pomoc při hledání ... a "pomalu pečená martinská husa" - přes noc.... to není .... dík Helča

Zdravím, má někdo zkušenosti s mraženým ovocem? Těsto jsem zadělala, ráda bych použila mražené borůvky - dá se to? Prosím o radu, jakou kdo máte zkušenost. HŠ;-(