Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele HladikovaPeta

hana: to mě opravdu mrzí, ale podle mých osobních zkušeností i podle komentářů ostatních jste asi jediná, komu se takto moc nepovedla... takže buchta asi nebude tak příšerná jak píšete :-D hledala bych chybu jinde ;-)

hana: Dobrý den, to mě mrzí, že se vám nepovedla, to se mi opravdu nikdy nestalo (a to ji peču tak jednou za měsíc)... dala jste vše podle receptu? Buchtu u nás mají všichni rádi hlavně proto, že není sucha, spis je naopak.... takže jestli byla sucha a tvaroh bez chuti, musela byt chyba v postupu nebo jste ji musela dlouho péct, nevím...

Ellsa: ano takto ten recept je.. u více buchet nebo bábovek mam na dva hrnky mouky celý prášek do pečiva ;-)

Bukynka: Hodinu? :-D tak to opravdu nevím, kde jste udělala chybu, vždycky ji mam do pul hodiny hotovou :-D a mléko tam opravdu patří, tvaroh je řidší než těsto a právě tím se vytvoří ty obláčky...

Marie: doufám, že se vám povedla :-) Mě se nikdy nestalo, že by se nepovedla - a to ji děláme opravdu často :-) ale prý z vaničkového tvarohu je trošku řidší - nikdy jsem ho nepoužívala, takže s tím bohužel zkušenost nemám. Proto i v receptu je uvedený tvaroh v kostce.... ;-)

Dana: v plynové jsem pekla dřív také - pekla jsem také na 180°C, možná se to peklo o pár minut déle, já vždycky po cca 20minutách zkouším do tmavého místa píchnout špejlí (na tvarohu to nepoznáte), jakmile jsou na špejli drobky a ne mazlavé, vyndávám z trouby :-)

manka: dříve ve starém bytě jsem pekla na větším, teď v novém peču na menším - myslím, že velikost plechu nehraje moc velkou roli :-) Vžycky se povedla :-) Určitě zkuste....pekla jsem asi 100x a pro její jednoduchost, rychlost a chuť ji opravdu milujem :-)

eliska111: Děkuji, jsem ráda, že chutná!!! :-) :-) :-K

Máří: Děkuji za tip... já jiný měkký tvaroh nikdy nepoužívala, takže s ním nemám zkušenost....už je to změněno v receptu ;-)

Zdenda : Nikdy jsem puding nepřidávala a vždycky se mi povede :-) Asi je to opravdu použitím jiného tvarohu, já ho nikdy nekupovala, takže nevím :-) ale děkuji za tip pro ostatní! :-)

A bylo tam vše podle receptu?? :-O :-O To se mi opravdu nikdy nestalo a to ji dělám často :-(

Jsem moc moc ráda, že vám buchta chutná :-) Zrovna teď jsem ji zase dopekla a tentokrát se mi povedly opravdu krásné obláčky, přidala jsem fotečku :-) K tomu tvarohu - u nás na maloměstečku ani tvaroh ve vaničce (ten řidší) není, nikdy jsem ho neměla, takže mě ani nenapadlo, že nějaký řidší je :-D Já používám klasický měkký tvaroh - v obalu podobně jako máslo :-) A obláčky - prostě různě nandám tvaroh na buchtu a jemně lžičkou přetahuji tmavší těsto do tvarohu - čím méně se to "zamíchá", tím hezčí to je :-)

Kama: Jéé tak to mám opravdu radost, že chutná! U nás je docela často - pořád... i když to samozřejmě střídáme, takhle je vždycky jedna z TOP10 :-D :-D