hana: to mě opravdu mrzí, ale podle mých osobních zkušeností i podle komentářů ostatních jste asi jediná, komu se takto moc nepovedla... takže buchta asi nebude tak příšerná jak píšete hledala bych chybu jinde
hana: Dobrý den, to mě mrzí, že se vám nepovedla, to se mi opravdu nikdy nestalo (a to ji peču tak jednou za měsíc)... dala jste vše podle receptu? Buchtu u nás mají všichni rádi hlavně proto, že není sucha, spis je naopak.... takže jestli byla sucha a tvaroh bez chuti, musela byt chyba v postupu nebo jste ji musela dlouho péct, nevím...
Bukynka: Hodinu? tak to opravdu nevím, kde jste udělala chybu, vždycky ji mam do pul hodiny hotovou a mléko tam opravdu patří, tvaroh je řidší než těsto a právě tím se vytvoří ty obláčky...
Marie: doufám, že se vám povedla Mě se nikdy nestalo, že by se nepovedla - a to ji děláme opravdu často ale prý z vaničkového tvarohu je trošku řidší - nikdy jsem ho nepoužívala, takže s tím bohužel zkušenost nemám. Proto i v receptu je uvedený tvaroh v kostce....
Dana: v plynové jsem pekla dřív také - pekla jsem také na 180°C, možná se to peklo o pár minut déle, já vždycky po cca 20minutách zkouším do tmavého místa píchnout špejlí (na tvarohu to nepoznáte), jakmile jsou na špejli drobky a ne mazlavé, vyndávám z trouby
manka: dříve ve starém bytě jsem pekla na větším, teď v novém peču na menším - myslím, že velikost plechu nehraje moc velkou roli Vžycky se povedla Určitě zkuste....pekla jsem asi 100x a pro její jednoduchost, rychlost a chuť ji opravdu milujem
Zdenda : Nikdy jsem puding nepřidávala a vždycky se mi povede Asi je to opravdu použitím jiného tvarohu, já ho nikdy nekupovala, takže nevím ale děkuji za tip pro ostatní!
Jsem moc moc ráda, že vám buchta chutná Zrovna teď jsem ji zase dopekla a tentokrát se mi povedly opravdu krásné obláčky, přidala jsem fotečku K tomu tvarohu - u nás na maloměstečku ani tvaroh ve vaničce (ten řidší) není, nikdy jsem ho neměla, takže mě ani nenapadlo, že nějaký řidší je Já používám klasický měkký tvaroh - v obalu podobně jako máslo A obláčky - prostě různě nandám tvaroh na buchtu a jemně lžičkou přetahuji tmavší těsto do tvarohu - čím méně se to "zamíchá", tím hezčí to je
1 2 Další