Kupte si čerstvé ovoce a zeleninu

25. 9. 2018 16:00

Ostatní toprecepty.cz toprecepty.cz

Dnes už každý ví, že pro přípravu jídla jsou nejlepší čerstvé a lokální suroviny. Občas je ale obtížné takové zboží sehnat. Díky webu www.sousedovazahrada.cz je to nyní o něco snazší.

Na tomto webu lidé mohou nabízet a kupovat přebytky ze svých zahrad a zahrádek. Teď na začátku podzimu je sezóna sklizně jablek, zkuste se na www.sousedovazahrada.cz podívat, zda někdo ve Vašem okolí nenabízí skvělá domácí jablka, jistě chutnají o mnoho lépe než jablka ze supermarketu dovezená z druhého konce Evropy. A když z nich upečete třeba štrůdl, tak máte úspěch zaručen.

Kromě čerstvého ovoce a zeleniny můžete na tržišti koupit domácí výrobky z nich. Tyto výrobky se dají poslat i poštou, můžete tak snadno koupit domácí marmelády, sirupy, povidla, sušené ovoce, med, mošt a spoustu dalšího. Třeba konkrétně mošt si můžete objednat a prodejce Vám ho připraví čerstvý na základě Vaší objednávky.

Udělejte si radost, navštivte a kupte si něco dobrého na www.sousedovazahrada.cz. Třeba tam najdete Vašeho souseda z vedlejší ulice a  zjistíte, že má na zahradě skvělá jablka, prodává nejsladší med, nebo jeho slepice snášejí ta nejlepší vajíčka.

Líbí se Vám článek? Sdílejte jej svým přátelům!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Článek sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Recepty k tomuto článku

Ke článku nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Další články

Past na turisty? „Staročeský“ trdelník vlastně vůbec není staročeský

Past na turisty? „Staročeský“ trdelník vlastně vůbec není staročeský

Nahoře křupavý, uvnitř měkký dutý váleček. Trdelník je teplý moučník z kynutého těsta podobný obří…
Jak se jedlo na Titanicu? V první třídě byly masové hody, ve třetí rýžová polévka a sušenky

Jak se jedlo na Titanicu? V první třídě byly masové hody, ve třetí rýžová polévka a sušenky

Titanic měl přinést úplně novou úroveň zaoceánského cestování; obrovský a luxusní parník nabízel…
Jídlo ze zbytků, které se stalo delikatestou. Ze které země pochází Pastýřský koláč?

Jídlo ze zbytků, které se stalo delikatestou. Ze které země pochází Pastýřský koláč?

Představujete si koláč jako něco sladkého s okraji z křehkého těsta? Tak v tomto případě vězte, že…
Telecí rosol, žloutkové fleky i kuře s kečupem. Na čem si rád pochutnával Vlasta Burian?

Telecí rosol, žloutkové fleky i kuře s kečupem. Na čem si rád pochutnával Vlasta Burian?

Král komiků Vlasta Burian, divadelní a filmový herec, režisér a sportovec, byl velký gurmet. Jídlu…
Jídla ze zbytků: Co s okoralými jablky a jak využít přebytečné slupky?

Jídla ze zbytků: Co s okoralými jablky a jak využít přebytečné slupky?

Také se vám stává, že nakoupíte víc jablek, než spotřebujete? Anebo máte ještě z loňska zásoby…
Tajemství staročeské kuchyně: Jak se dělaly netyje a vařil kočičí tanec?

Tajemství staročeské kuchyně: Jak se dělaly netyje a vařil kočičí tanec?

Staročeská kuchyně je plná obilovin a luštěnin, které dnes dominují především v kuchyních milovníků…
Red Velvet Cake: Jak vznikl ikonický americký dort a odkud má svou červenou barvu?

Red Velvet Cake: Jak vznikl ikonický americký dort a odkud má svou červenou barvu?

V našich končinách zatím široce známý není, byť na něj tu a tam v cukrárně narazit můžete. Ale v…
Poznejte slavné směsi koření: Kam přidat Adžiku a z čeho se skládá balkánská Čubrica?

Poznejte slavné směsi koření: Kam přidat Adžiku a z čeho se skládá balkánská Čubrica?

Zdají se vám výše uvedené názvy jako Adžika, Čubrica nebo Garam Masala tak vzdálené a složité jako…