Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si čerstvé ovoce a zeleninu

Dnes už každý ví, že pro přípravu jídla jsou nejlepší čerstvé a lokální suroviny. Občas je ale obtížné takové zboží sehnat. Díky webu www.sousedovazahrada.cz je to nyní o něco snazší.

Na tomto webu lidé mohou nabízet a kupovat přebytky ze svých zahrad a zahrádek. Teď na začátku podzimu je sezóna sklizně jablek, zkuste se na www.sousedovazahrada.cz podívat, zda někdo ve Vašem okolí nenabízí skvělá domácí jablka, jistě chutnají o mnoho lépe než jablka ze supermarketu dovezená z druhého konce Evropy. A když z nich upečete třeba štrůdl, tak máte úspěch zaručen.

Kromě čerstvého ovoce a zeleniny můžete na tržišti koupit domácí výrobky z nich. Tyto výrobky se dají poslat i poštou, můžete tak snadno koupit domácí marmelády, sirupy, povidla, sušené ovoce, med, mošt a spoustu dalšího. Třeba konkrétně mošt si můžete objednat a prodejce Vám ho připraví čerstvý na základě Vaší objednávky.

Udělejte si radost, navštivte a kupte si něco dobrého na www.sousedovazahrada.cz. Třeba tam najdete Vašeho souseda z vedlejší ulice a  zjistíte, že má na zahradě skvělá jablka, prodává nejsladší med, nebo jeho slepice snášejí ta nejlepší vajíčka.

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více