Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Jannin

dakujem su moc dobre ale robila som ich s anizom (original je original):-K

su vynikajuce:-K ja som pridala do jahodkoveho dzemu rum a natrela na srdiecko a druhym s otvorom zatvorila a namocila zvrchu do kokosu. Su tak krehunke a krasne:-K

chcem podakovat za receptik. ked som ich vytiahla z truby tak som bola velmi nervozna ci sa podaria. treba ich nechat aspon mesiac odlezat a potom su ako prave klasicke medovnicky. typicke ako pozname z trhov. su mekulinke ked sa velke vykroja a nie na tenko. mensie takmer hned ztvrdnu ale jablcom to ide poriesit:). Ja som pridala do nich kakao a taktiez viacej bio korenia do pernickov. Recept chutil v Rakusku a dokonca si pytala sama cukrarka recept :-):-K krasne sviatky

Dam vam radu, lebo som tu nasla fantasticke recepty, tak aspon prispejem niecim a pomozem.. Trubicky - plechove myslene sa pred natacanim treba dat do mrazaku takmer az ztuhnut a potom az omotavat.. to plati samozrejme aj na listkove cesto.. potom sa nezlepuju. A keby ani to neslo, co mne ide ;-) tak do misky z vodou a olejom--aby sa pomastili a rovno ich natacat.:-K

no pravidlo je vseobecne ze davaju sa dole az 15min po dopeceni.. potom idu same:yes: