su vynikajuce ja som pridala do jahodkoveho dzemu rum a natrela na srdiecko a druhym s otvorom zatvorila a namocila zvrchu do kokosu. Su tak krehunke a krasne
chcem podakovat za receptik. ked som ich vytiahla z truby tak som bola velmi nervozna ci sa podaria. treba ich nechat aspon mesiac odlezat a potom su ako prave klasicke medovnicky. typicke ako pozname z trhov. su mekulinke ked sa velke vykroja a nie na tenko. mensie takmer hned ztvrdnu ale jablcom to ide poriesit:). Ja som pridala do nich kakao a taktiez viacej bio korenia do pernickov. Recept chutil v Rakusku a dokonca si pytala sama cukrarka recept krasne sviatky
Dam vam radu, lebo som tu nasla fantasticke recepty, tak aspon prispejem niecim a pomozem.. Trubicky - plechove myslene sa pred natacanim treba dat do mrazaku takmer az ztuhnut a potom az omotavat.. to plati samozrejme aj na listkove cesto.. potom sa nezlepuju. A keby ani to neslo, co mne ide tak do misky z vodou a olejom--aby sa pomastili a rovno ich natacat.
no pravidlo je vseobecne ze davaju sa dole az 15min po dopeceni.. potom idu same
no pravidlo je vseobecne ze davaju sa dole az 15min po dopeceni.. potom idu same