Komentáře uživatele JanSkola

Článek:
Perníkářka Eva radí, jak na dokonalou bílkovou polevu: Bílky se nesmějí šlehat a množství cukru se řídí velikostí vejce
Proboha, v článku varujete před používáním šlehacích metliček a ve videu sníh šleháte metlama až se stromy zelenají. Fakt se vaše rady nedají brát vážně.


Článek:
Hitem sociálních sítí jsou smažené skořicové rolky ze zbytků toastového chleba. Příprava je rychlá, chuť božská
Na 3 lžíce másla 5 lžic cukru? Hmmm, dobrá prasárna


Recept:
Mandlové rohlíčky (výborné)
tejaja: Bohužel to není až tak pravda. Vanilínové mají 10 gramů, vanilkové jen 8 gramů.

Recept:
Opilý perník
Jdu do toho, vzpomněl jsem si, že babi ho dělávala, akorát rum lila do silnýho černýho kafe

Recept:
Macháčky
Přečtěte si Zobrazit více