Komentáře uživatele Jeryque
Jeryque
1. 6. 2019 13:52
Recept:
Medovník jako z cukrárny
Přiznám se, že jsem z tohoto receptu zklamaný. Těsto mi připadá prakticky nevyválitelné a salkový krém absurdně přeslazený. V popisu mě matou následující věci: 5 minut odpočinout - to je schválně? Připadá mi to málo, jaký to má smysl, těsto je stále vlahé, lepivé, válet se nedá. Salkem do krému se myslí normální, nebo uvařené, zkaramelizované (krém je z normálního šíleně sladký a řídký)? Doba pečení mi připadá krátká, místy cítím syrovou mouku, a v receptu chybí pokyn k vmíchání rumu a kakaa. Ostatním kuchařům doporučuji pečlivější přípravu (než jsem se připravil já) a autorce receptu mnoho úspěchů.
Přečtěte si Zobrazit více