Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní pečená zelenina

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 11. 2010 14:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie940 kJ / 225 kcal
Bílkoviny5,96 g
Tuky0,54 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Mali sme to ako prílohu dnes na obed k pečenému kuraťu, ale je to jedlé aj bez mäsa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

19. 10. 2021 08:33

SilviaD: :-K, aj ja milujem takéto veci.

SilviaD SilviaD

19. 10. 2021 07:28

Výborná zeleninka. My sme použili tekvicu, červenú repu, mrkvu, cibuľu, cesnak a zemiaky. Mali sme ju ako prílohu k pečenej kačke ale určite si ju niekdy spravíme aj samostatne ako hlavné jedlo.

Palika Palika

5. 10. 2021 16:15

výborné

Palika Palika

5. 10. 2021 16:14

hmmm, dobrota :-)

magdalenka magdalenka

18. 10. 2020 17:56

Jaromira18: :yes:

Jaromira18 Jaromira18

17. 10. 2020 19:17

:yes::yes:Dobrůtka, taková jídla miluji.:-K:-K:-K

magdalenka magdalenka

27. 11. 2015 15:29

Elena::yes:

Elena

27. 11. 2015 12:20

Výborné, nejvíce nám chutnal ten baklažán - lilek, bez něj to není ono. Díky.

magdalenka magdalenka

20. 1. 2013 11:31

HanaH: Vďaka za názor. Nám to chutilo.

HanaH

19. 1. 2013 23:27

myslím, že ten baklažán (lilek) se tam moc nehodí, ani svou podstatou, není to zimní zelenina, přestože se sem dováží i v zimě, neměl by se míchat s klasickou zimní:-/

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 11. 2010 22:55

:-O:-p:yes:

Patricie

14. 11. 2010 21:08

:-KHezká fotka a je fajn, že je tady tento recept, díky:yes::yes:+

mysulka mysulka

14. 11. 2010 20:36

;-):yes: to vypadá prudce jedle:-p;-):-K

magdalenka magdalenka

14. 11. 2010 20:14

Tanicka, nemyslím, že na panvici to bude ono. Cukor v repe aj med tým pomalým pečením mierne karamelizujú. Upeč si repu v alobale zabalenú a druhú uvar vo vode. Tie chute sa nedajú porovnať, je to niečo úplne iné...Alebo peč kratšiu dobu, uvidíš...

Tanicka Tanicka

14. 11. 2010 19:42

Divala jsem se na ten recept na repu.. popravde da doba peceni me docela odrazuje.. kdybych to opekla v kouscich na panvi, bude to aspon trochu podobne :)??

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelenina pečená v troubě pečená zelenina recept pecena zelenina v troube pečená zelenina recepty pečená zelenina pečená zelenina v troubě - recept pečená dýně se zeleninou pečená zelenina v troubě recept pečená zelenina s lilkem recept na pečenou zeleninu pečená dýně s červenou řepou pečená zelenina s dipem recept pečená zelenina babicovy dobroty recepty ze 14.11.2010 pečená zelenina na pánvi jak se peče zelenina zimní pečená zelenina v troubě pečená zelenina na medu recepty na pečenou zeleninu pečená zelenina dýně

Suroviny: dýně, řepa červená, brambory, cibule, lilek, sůl, koření provensálské, česnek, olej

TopRecepty.cz

Podzimní pečená zelenina

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/14gV