Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník jako z cukrárny

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 2. 2013 16:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie31 432 kJ / 7 512 kcal
Bílkoviny83,00 g
Tuky424,06 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 1,51 g
Sodík 6,86 g
Sůl0,51 g
Sacharidy809,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Medovník nám opravdu moc chutná a chutná úplně jako ten kupovaný ... nejprve se mi zdálo divné, dávat tam zakysanou smetanu .. ale opravdu se dává i do těch z cukrárny .. a jakmile se medovník uleží, ani ji tam nepoznáte ...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jeryque

1. 6. 2019 15:52

Přiznám se, že jsem z tohoto receptu zklamaný. Těsto mi připadá prakticky nevyválitelné a salkový krém absurdně přeslazený. V popisu mě matou následující věci: 5 minut odpočinout - to je schválně? Připadá mi to málo, jaký to má smysl, těsto je stále vlahé, lepivé, válet se nedá. Salkem do krému se myslí normální, nebo uvařené, zkaramelizované (krém je z normálního šíleně sladký a řídký)? Doba pečení mi připadá krátká, místy cítím syrovou mouku, a v receptu chybí pokyn k vmíchání rumu a kakaa. Ostatním kuchařům doporučuji pečlivější přípravu (než jsem se připravil já) a autorce receptu mnoho úspěchů.

jitule248 jitule248

29. 3. 2018 18:01

Super recept :yes: <3 <3 Vždy medovník peču podle tohohle receptu a každému chutná. Jen místo ořechů používám na posypání ,,strouhanku", kterou si vždy připravím z plátu těsta upečeného navíc ;) Jeden kolega dokonce myslel, že je kupovaný :-p :-D

Mischele

19. 9. 2013 16:10

:yes::-p

magdalenka magdalenka

3. 2. 2013 18:34

Libor: Myslím, že do receptu patrí aj návod na kompletnú výrobu múčnika, teda aj krému. Počkala by som na autorkine vyjadrenie.

Libor

3. 2. 2013 18:20

Magdalenka: v receptu je jasně napsáno, že zakysaná smetana s cukrem je druhý krém:-D a výroba krému? Smíchám zakysanou smetanu s cukrem:-D
a druhý krém bude ušlehané máslo smíchat se salkem:-)) ten dotaz je schválnost:-K:no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2013 18:17

Moc se mi to líbí:-p Ten krém asi rozšlehat s tím máslem SALKO a druhý zakysanku rozšlehat s 3/4 cukru toho kelímku;-)

magdalenka magdalenka

3. 2. 2013 17:28

Chýba mi v popise výroba krému, tiež čo s tou kyslou smotanou.
Obdobné recepty tu sú, ale neviem, či úplne totožné. Robila som len so skaramelizovaným Salkom, bez smotany.

suslajda suslajda

3. 2. 2013 17:05

:yes::yes::-p:-p

Ivusa Ivusa

3. 2. 2013 17:03

:yes::yes::yes:mňam.....to bych si zobla:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: medovník se zakysanou smetanou medovník s kremem se zakysané smetany medovník ze zakysané smetany krém do medovníku medovník s krémem ze zakysané smetany medovnik recept recepty medovník medovník medovnik kremzakyssmetana krehky medovník medovnik ze zakysane smetany medovník s krémem a zakysanou smetanou medovník kré medovnik se smetanovym kremem ozdoba na medovnik medovnik zakysana smetana medovník krehky medovnik jako kupovany medovník krém ze zakysané smetany medovnik s kysanou smetanou

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, soda jedlá, med, kakao, smetana, rum, salko, máslo, smetana zakysaná, cukr moučkový, ořechy mleté

TopRecepty.cz

Medovník jako z cukrárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pV66