Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele karculina

Merylas: Mám koupenu stévii, na ní je napsáno,že 100 g cukru = 1 g stévie, tak to budu muset vyzkoušet a to velmi opatrně.:-)

Dobrý den, zkoušel někdo " DIA" verzi? Zajímalo by mě, kolik sladidla nebo stevie dát místo cukru, aby nálev byl stejně chutný.

Také dělávám, nám nejvíce chutnají z krůtích prsou. Lepší je jeden den nasmažit, proložit anglickou s cibulí a nechat v lednici odležet do druhého dne. Potom nahřát troubu na plný výkon a až je nažhavená tak stáhnout na cca 160 - 170 st. a dopéct. NEpodlévám vůbec ničím, ze smažení jsou řízky nasáklé a i slanina pustí šťávu. MŇAM! :-D