Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový řízek naruby

Vepřové řízky patří mezi oblíbené stálice obědového menu. Zkuste je tentokrát připravit netradičně, naruby. Po usmažení se ještě dopékají v troubě, což jim dodá úplně jiný chuťový rozměr.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

24. 1. 2013 14:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 618 kJ / 865 kcal
Bílkoviny6,43 g
Tuky84,77 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jasmmei

23. 4. 2022 09:40

My je máme rádi je to něco jiného než klasický řízek:-*

LilianaK

17. 5. 2021 23:14

Také je dobré rozložit řízky do zapékací misky a přelít je skleničkou Moravanky i s nálevem. Pak péct tak dlouho, až se tekutina zredukuje. Je to moc dobré.

Gituna

28. 11. 2020 19:57

Také dělám. Jen začínám slaninou, pak řízky a znova slaninu. Zapeču půl hodiny

Alkarol

13. 11. 2015 19:41

Pridavam strouhany syr a podlevam troskou vody s masoxem:-)

rebeka rebeka

17. 12. 2013 16:46

zase jsem dnes dělala:-D;-)

Dana61

18. 2. 2013 10:32

mňamka:yes::-D

rebeka rebeka

17. 2. 2013 15:50

přidávám bodík a foto;-) moc jsme si dnes pochutnali.. maso krkovici ) jsem si naložila na den do prolisovaného česneku a trochy oleje, opravdu, lahoda:-p:-):yes:
děkuju za připomonetí receptu, úplně jsem zapomněla, že je to taková dobrota:-K:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2013 20:19

Mňam:-pLíbí se mi,jak to máš proložené těmi plátky pomeranče:-K+5:yes:

karculina

25. 1. 2013 09:28

Také dělávám, nám nejvíce chutnají z krůtích prsou. Lepší je jeden den nasmažit, proložit anglickou s cibulí a nechat v lednici odležet do druhého dne. Potom nahřát troubu na plný výkon a až je nažhavená tak stáhnout na cca 160 - 170 st. a dopéct. NEpodlévám vůbec ničím, ze smažení jsou řízky nasáklé a i slanina pustí šťávu. MŇAM! :-D

Bibinka Bibinka

24. 1. 2013 14:53

Lucko, znám je, dělám je a myslím, že tu recepty jsou, ale protože jsou dobré, dávám ti ten 1.bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove rizky naruby vepřové řízky na ruby obrácený vepřový řízek smažený řízek naruby rizky naruby řízek naruby řízky na ruby řízek na ruby postup rizek na ruby kotlety naruby kotlety na ruby vepřový řízek řízky naruby recept řisky na ruby řísky naruby kotleta naruby vepřove řisky řízek naruby zapečený se smetanou řízek naruby recept obracene kotlety

Suroviny: kotleta vepřová, cibule, paprika čerstvá červená, slanina anglická, sůl, pepř, česnek granulovaný, olej, strouhanka, vejce

TopRecepty.cz

Vepřový řízek naruby

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VZ7z