Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový řízek naruby

Vepřové řízky patří mezi oblíbené stálice obědového menu. Zkuste je tentokrát připravit netradičně, naruby. Po usmažení se ještě dopékají v troubě, což jim dodá úplně jiný chuťový rozměr. Podáváme s bramborovou kaší nebo salátem.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

24. 1. 2013 13:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 618 kJ / 865 kcal
Bílkoviny6,43 g
Tuky84,77 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Meruzalka

5. 2. 2023 09:19

Vynikající! Udělala jsem k nim brambory HASSELBACK a zelný hospodský salát. Doba pečení se mi zdála krátká, máme rádi pomalé a delší pečení, tak jsem dala na hodinu na 120 stupňů, pak teprve pokladla cibulí a paprikou a dala dopéct na uvedenou teplotu a dobu. Rodina chválila, děkuji.

Romario 52

29. 12. 2022 13:58

Výborné měl jsem trochu strach ať to nepřeženu s česnekem, ale podařilo se na jedničku.
Vřele doporučuji a už se těším na další.

Jasmmei

23. 4. 2022 08:40

My je máme rádi je to něco jiného než klasický řízek:-*

LilianaK

17. 5. 2021 22:14

Také je dobré rozložit řízky do zapékací misky a přelít je skleničkou Moravanky i s nálevem. Pak péct tak dlouho, až se tekutina zredukuje. Je to moc dobré.

Gituna

28. 11. 2020 18:57

Také dělám. Jen začínám slaninou, pak řízky a znova slaninu. Zapeču půl hodiny

Alkarol

13. 11. 2015 18:41

Pridavam strouhany syr a podlevam troskou vody s masoxem:-)

rebeka rebeka

17. 12. 2013 15:46

zase jsem dnes dělala:-D;-)

Dana61

18. 2. 2013 09:32

mňamka:yes::-D

rebeka rebeka

17. 2. 2013 14:50

přidávám bodík a foto;-) moc jsme si dnes pochutnali.. maso krkovici ) jsem si naložila na den do prolisovaného česneku a trochy oleje, opravdu, lahoda:-p:-):yes:
děkuju za připomonetí receptu, úplně jsem zapomněla, že je to taková dobrota:-K:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2013 19:19

Mňam:-pLíbí se mi,jak to máš proložené těmi plátky pomeranče:-K+5:yes:

karculina

25. 1. 2013 08:28

Také dělávám, nám nejvíce chutnají z krůtích prsou. Lepší je jeden den nasmažit, proložit anglickou s cibulí a nechat v lednici odležet do druhého dne. Potom nahřát troubu na plný výkon a až je nažhavená tak stáhnout na cca 160 - 170 st. a dopéct. NEpodlévám vůbec ničím, ze smažení jsou řízky nasáklé a i slanina pustí šťávu. MŇAM! :-D

Bibinka Bibinka

24. 1. 2013 13:53

Lucko, znám je, dělám je a myslím, že tu recepty jsou, ale protože jsou dobré, dávám ti ten 1.bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove rizky naruby vepřové řízky na ruby obrácený vepřový řízek smažený řízek naruby rizky naruby řízek naruby řízky na ruby řízek na ruby postup rizek na ruby kotlety naruby kotlety na ruby vepřový řízek řízky naruby recept řisky na ruby řísky naruby kotleta naruby vepřove řisky řízek naruby zapečený se smetanou řízek naruby recept obracene kotlety

Suroviny: kotleta vepřová, cibule, paprika čerstvá červená, slanina anglická, sůl, pepř, česnek granulovaný, olej, strouhanka, vejce

TopRecepty.cz

Vepřový řízek naruby

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VZ7z