Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Lucien87

Aha, takže jako kvásek, akorát místo vody dávam mlíko a sladěnka bude asi nějaký sladidlo :-) a nechávám kynout teda cca 20 min. No v kynutí ještě moc zkušenosti nemám, ale aspoň jsem zase o něco chytřejší :-D Takže ještě jednou u děkuji za recept a vysvětlení... ;-) :yes:

Co je omládek? :-D jinak v praci dneska obrovsky uspech, dve chtely recept (mj. ten chtela i mamca, ktera moc takovyhle veci nepece) a pochvala byla i od kolegyne, ktera sladky zrovna moc nemusi... <3

Tak musím recept také pochválit. Jednou jsem ho zkusila a podruhé teď dělám do práce ;-) mám je sice trošku "tmavší" (dovolila jsem si přidat foto) ale já připeču víceméně vše - bojím se, že to bude polosyrové a pak to tak dopadá :-D ale myslím, že i tak budou chutnat. Jen doufám, že mi do rána moc nezvlhnou. Nemá někdo radu jak výrobky z kynutého těsta co nejlíp uchovat? Já jen přikreju utěrkou a vrázím do trouby...