Pochoutková žemlovka

Jana Remkova Kuchařka:

Sladká jídla 75 názorů

571

Suroviny

5 rohlíků
1/2 litru mléka
4 vejce
jablka dle chuti
1 tvaroh
vanilkový pudink
cukr (do pudinku i tvarohu dle chuti)
máslo na vymazání pekáčku a kdo má rád, na polití žemlovky
Recept si zatím oblíbilo 71 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíky si nakrájíme na kolečka a namočíme v mléku s cukrem a dvěma vejci.

  2. Naklademe na dno pekáčku, na ně nastrouháme jablka, polejeme pudinkem uvařeným v půl litru mléka a pomažeme tvarohovým krémem ušlehaným se dvěma vejci a cukrem.

  3. Nakonec naskládáme zbytek rohlíků namočených v mléce s vejci a cukrem a dáme zapéct do růžova.

Poznámka

Zdroj-Doporučené recepty Marie Peňázová

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 440 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pochoutková žemlovka

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo