Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele nomada

A příště s lososem a zase bude "nový" recept... :-)) Jak originální :-*

Recept: Kachní prsa
Naprosto vysušené, škoda kvalitního masa :-( Kachní prsa patří k minutkovým jídlům, musí uvnitř zůstat růžová ;-) Možná by nebylo od věci si nejprve o úpravě takového masa něco přečíst, než se do toho pustíte.

A takhle bez soli ten recept na kuřecí steak už zůstane? :-O

spagetka: Nerozumíme si. Když srovnám úhledně upravený tento talíř a ten například dnešní s pomazánkou, vidím velký rozdíl. Proto mě napadlo se zeptat. Nejde o ostrost fotky nebo tak, ale o prezentaci a ochucení jídla. Je to samozřejmě Vaše věc :-K

spagetka: Odpověděla jsem si sama - takže jídla nevaříte ani neservírujete Vy - myslela jsem si to ;-) Tento recept je povedený, chutnalo by mi.

Můžu mít hloupý dotaz? Kdo Vám vaří a servíruje jídla na bílých talířích? Rozdíl mezi nimi a Vámi připravenými jídly je natolik markantní, že mě napadá, že autorkou jídel na bílých talířích nejste Vy :-8:-8

MarcelaPa: Přidávání receptů není povinné :-) Pohybuju se kolem vaření dost dlouho. Proto vím, že i přes použití zdravějších produktů se člověk nevyhne tomu, že bude ve všech jídlech mít jednu unifikovanou příchuť. Někteří si už neumí vychutnat původní, čisté chutě potravin. Nač k jídlu, kde je kilo masa, 5 cibulí a 4 stroužky česneku a koření, cpát ještě nějaké přídatné dochucovací látky? Vždyť je tam chuti dost ;-)

bofinka: No jo, někdo má chuť už tak zkaženou, že bez těchto výrobků má pocit, že jídlu "něco" chybí :-((:no: My ostatní naštěstí víme, že jídlo bez přísad naopak chutná líp, protože nemá pořád stejnou příchuť po té umělině ;-):-p:yes:

Mohla bych poprosit o vysvětlení proč z veky? Připadá mi to práce navíc (než jenom vsypat mouku), jsou to další vejce a tuk k těm, co už jsou v rozpise surovin...
To už bych z té veky raději upekla žemlovku ;-):-p