Naprosto vysušené, škoda kvalitního masa Kachní prsa patří k minutkovým jídlům, musí uvnitř zůstat růžová Možná by nebylo od věci si nejprve o úpravě takového masa něco přečíst, než se do toho pustíte.
spagetka: Nerozumíme si. Když srovnám úhledně upravený tento talíř a ten například dnešní s pomazánkou, vidím velký rozdíl. Proto mě napadlo se zeptat. Nejde o ostrost fotky nebo tak, ale o prezentaci a ochucení jídla. Je to samozřejmě Vaše věc
Můžu mít hloupý dotaz? Kdo Vám vaří a servíruje jídla na bílých talířích? Rozdíl mezi nimi a Vámi připravenými jídly je natolik markantní, že mě napadá, že autorkou jídel na bílých talířích nejste Vy
MarcelaPa: Přidávání receptů není povinné Pohybuju se kolem vaření dost dlouho. Proto vím, že i přes použití zdravějších produktů se člověk nevyhne tomu, že bude ve všech jídlech mít jednu unifikovanou příchuť. Někteří si už neumí vychutnat původní, čisté chutě potravin. Nač k jídlu, kde je kilo masa, 5 cibulí a 4 stroužky česneku a koření, cpát ještě nějaké přídatné dochucovací látky? Vždyť je tam chuti dost
bofinka: No jo, někdo má chuť už tak zkaženou, že bez těchto výrobků má pocit, že jídlu "něco" chybí My ostatní naštěstí víme, že jídlo bez přísad naopak chutná líp, protože nemá pořád stejnou příchuť po té umělině
Mohla bych poprosit o vysvětlení proč z veky? Připadá mi to práce navíc (než jenom vsypat mouku), jsou to další vejce a tuk k těm, co už jsou v rozpise surovin...
To už bych z té veky raději upekla žemlovku
To už bych z té veky raději upekla žemlovku
1 2 Další