Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená krkovice se zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 11. 2015 15:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 121 kJ / 1 941 kcal
Bílkoviny205,37 g
Tuky104,94 g
Vláknina24,43 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 573 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy38,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zujali

28. 4. 2021 19:22

Eja57: masox bych tam také nedala. Lepší je domácí vývar a není tak složitý. Mám doma v mrazáku kuřecí.

Eja57 Eja57 (moderátorka)

28. 4. 2021 19:13

zujali: je:-8 a Masox za mne taky...bude to dobre i tak....

zujali

28. 4. 2021 18:49

Proč je tam ta podravka? Není to zbytečné?

Petra

18. 11. 2015 16:57

Lenunko, aháá tak takhle dělám vývar taky... Někdy i 8 hodin a i s masem samozřejmě, když dělám polévku.... :) Akorát už nekoncentruju, a v tom to je - nedošlo mi to.
Děkuju :-)

maiva maiva

18. 11. 2015 16:16

Taky dělávám, maso ale dávám na zelí . Ovšem to množství koření je trochu asi mimo.;-)

Lenunka Lenunka

18. 11. 2015 15:53

Petro, no já to asi nedělám přesně jak se to má:-D, prostě koupím hovězí kosti (v Globusu mívají pytel za 9 Kč), na plechu je opeču v troubě, cca půl hodiny, pak to dám do hrnce, zaleju studenou vodou a dám vařit s kořením (pepř, nové koření, bobkový list). Přivedu k varu a sbírám pěnu, pak přidám kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel), cibuli i se slupkou a někdy 1-2 stoužky česneku. Celé to vařím pomalu na malém plameni tak 4-5 hodin, dolévám vodu. Na konci scedím a svařím tak, aby z toho byl tak jen třeba litr vývaru. To pak naleju do kostek na led a nechám zmrazit. Do jídla pak stačí vyndat pár kostek a je to. Jo a moc to nesolím, ono je to hodně koncentrované, lepší je pak dosolit jídlo než to mít přesolené:-)

jarda Kadic jarda Kadic

18. 11. 2015 14:17

Navrmi: A udělala jsi dobře, žes ho dala:-K Kdo chce, udělá,kdo nechce, nechť si trhne:-))
Já si něco na způsob Podravky dělám doma, zeleninu, která je již oschlá (ne plesnivá ) usuším a rozfofruju mixerem.Přidám pepř, mletý kmin, sůl atd.,a mám svojí “Podravku“;-)

Navrmi Navrmi

18. 11. 2015 13:57

Vždy se dá z receptu cokoliv vynechat či nahradit...
Myslím, že tyhle zdlouhavé debaty jsou tu zbytečné.
Pokud se vám recept nelíbí, nikdo vás nenutí ho dělat.
Každý je zvyklý na něco jiného.
Já tento recept dostala od kamarádky a zkoušela jsem ho poprvé.
Třeba ho příště také udělám více ,,zdravější" a podle sebe.
Každopádně, mělo úspěch a všem chutnalo, tak jsem recept vložila.

MarcelaPa

18. 11. 2015 00:46

casino: a někdo jim to právo upírá?

casino casino

17. 11. 2015 22:31

MarcelaPa:
No, to, že zde děvuchy nemají žádného recepisu ať zdravého či nezdravého ještě neznamená, že jim bude upíráno právo na komentáře, byť negativní:-//

Petra

17. 11. 2015 22:31

Lenunko, mohla bych tě poprosit o recept na ten vývar z kostí? Ať mám co mrazit :-))

ota

17. 11. 2015 21:35

Dělám také se zelím, ale v opačném gardu. Na zelí položím maso a peču.
Zelí s výpekem je vynikající, stačí pak obyčejné brambory.
Obdobně i kuřecí stehna.

Lenunka Lenunka

17. 11. 2015 21:25

Petro, já dělám z kostí a je to silný, to bys nesnědla:-D, jenže mě se nechce ani dojet pro kosti, natož to vařit kolik hodin:-D

Petra

17. 11. 2015 21:16

Lenunko, což o to, čas by teď byl, ale jak ten vývar udělám, tak ho prostě sním a nic nezbyde :-D

Lenunka Lenunka

17. 11. 2015 20:54

Já si dělám vývar do mrazáku do kuliček na led, sem tam, ale taky nemám vždycky čas. Každopádně v tomhle jídle to není potřeba, kilo krkovice pustí šťávu samo;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pěčená krkovice se zelím pečená krkovička se zelím krkovice se zelim pečená krkovice pecena krkovice na zeli pečená krkovice nejlepší recepty krkovice pečená se zelím krkovička se zelim krkovička pečena na zelí pečení krkovice krkovička pečená na plechu pečená krkovice se zelím pečená na plechu krkovice pecena v zelí pečena krkovička na zeli krkovička pečená se zelím krkovicka na zeli pečená krkovička krkovice zeli brambory recept krkovice recepty pečená krkovice s bylinkami

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sádlo, česnek, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, podravka, masox, koření na divočinu, zelí

TopRecepty.cz

Pečená krkovice se zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lwlj