Rohlíčky peču podle tohoto receptu druhý rok :) Mají plnou, neošizenou, kvalitní chuť - takový malý luxusní vánoční zákusek :). Jediné co jsem musela po zkušenostech z minnulého roku upravit, bylo množství cukru. Doma normálně cukr nepřidáváme do žádného jídla ani pití (čaje, kávy) a tak rohlíčky byly pro nás jako bychom si dali 3 lžičky cukru do čaje. Snížila jsem cukr doslova na míň než polovinu (cca na 40%) a pecka! Pokud doma běžně nesladíte, pak doporučuji cukr přidávat postupně a zkoušet sladkost.
A dvě rady pro ty, kteří všeobecně moc nepečou:
1) Zkontrolujte, zda máte pečící papír. Ostatní cukroví, co doma pečeme můžeme dávat přímo na plech, tady pečící papír je nutnost.
2) Krok 1 - vytáhněte máslo z ledničky. Minulý rok jsem to nevěděla a tento pro změnu zapomněla
A dvě rady pro ty, kteří všeobecně moc nepečou:
1) Zkontrolujte, zda máte pečící papír. Ostatní cukroví, co doma pečeme můžeme dávat přímo na plech, tady pečící papír je nutnost.
2) Krok 1 - vytáhněte máslo z ledničky. Minulý rok jsem to nevěděla a tento pro změnu zapomněla