Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

10. 6. 2011 08:39

Suroviny

Porce: než to sníme

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 443 kJ / 3 452 kcal
Bílkoviny151,79 g
Tuky152,25 g
Vláknina52,40 g
Cholesterol 1,90 g
Sodík 5,42 g
Sůl12,26 g
Sacharidy344,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BlaV.

27. 1. 2021 20:10

jako když pejsek s kočičkou pekli dort, někdy je méně více :-D

Ivana79 Ivana79

5. 5. 2013 12:07

Pridávam 19.bod a fotku;-)Robievam francúzske zemiaky tak isto,teda údeninu dám podľa toho,čo je práve doma a treba to minúť:-8 ale tie tavené syry sú dobrý nápad:yes:a recept je vtipne napísaný:-D:yes::yes:

Markitek

1. 10. 2012 12:52

tohle můžu, bodík už letí:yes::yes:

Pajaska Pajaska

13. 6. 2011 23:44

:-D:-D:-D Na tom není nic nedobrého.Občas je potřeba improvizovat a tohle vypadá výborně a prubla bych to i po výplatě.Hned bych zařízla do pekáčku.:-)):yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 6. 2011 23:12

Kadlíku-mě jednou opravdu z těch tvých popisů postupů vaření trefí:-D:-DUž vidím,jak psíkům odtrhujete od"tlamiček":-O:-D:-D
Znám zapékané brambory,ale né z taveňáky,jak tady uvádíš;-)Dobrota to určitě bude:-p+13:yes::-*

Sodovka Sodovka

10. 6. 2011 23:46

Podobným zapečeným bramborám se špekáčkem říkáme Francouzské brambory. :-) Jsou velice dobré a jíme ji nejenom před výplatou.:-)) Vývarem je ale nepodlívám a ani nepotírám sýrem. Ke špekáčkům přidávám mraženou zeleninu = kukuřici s hráškem.:-p Kadlíku, ty se máš, když jsi ve sklepě našel brambory. Poslední dobou jsou brambory moc drahé - 1kg za 18,- 20,-Kč. :-( Bohužel v současné době bramborová jídla nepatří mezi levné recepty.:-( Proto se musím smát, že si jídlo nazval předvýplatové.:-)) Já bych spíž řekla povyplatové.:-D Nic to ale nemění na tom, že tvé předvýplatové brambory vypadají báječně.:yes::-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 6. 2011 14:20

srettka::yes::yes::yes:

senky senky

10. 6. 2011 14:06

Chutnalo by nám to i po výplatě:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2011 12:27

No, tví psi se mají fakt dobře!:-D Jen dotaz, proč ještě podléváš vývarem? Není to pak rozvařené? Jinak myslím, že tohle jídlo i s tím, co jsi měl pro psy bych si klidně dala i v neděli;-):yes:

srettka

10. 6. 2011 11:53

jANICKA:zdá se mi, že z toho uzeného veleúdivu se ti poplašila klávesnice:-D

srettka

10. 6. 2011 11:52

No na předvyplaťák tam je dobrot:-O sem to viděla na kilo brambor,dvě kolečka salámu,půl cibule a jedno vejce:-)) a vona takováhle atomovka;-):yes:

Klariska Klariska

10. 6. 2011 11:47

Dejte si Jani těch uzenin a vajec a taky taveného sýra míň, když vás pohoršují, nejen, že jídlo bude zdravější (ačkoliv na nesmažených vajíčkách nevidím nic nezdravého) ale ještě ušetříte :-p. Předvýplaťačky vypadají úžasně Kadliku :yes::-K.

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 6. 2011 11:02

Já si myslím,když už název napovídá předvýplatové....tak se asi kouká hlavně na to,aby se člověk najedl;-):yes:

Kadlik Kadlik

10. 6. 2011 10:53

jANICKA:

stačí spočítat váhu... a je toho /2 porce ještě zbývají na dnešek/ 6 porcí. Takže to je jedno vajíčko a 100 g "uzenin" které se nijak neudily, na jedno jídlo. To se mi až tak moc nezdá...:-! Jinak je to samozřejmě váš názor, a souhlasím s tím, že ty skorouzeniny nejsou to pravé ořechové...

Petra

10. 6. 2011 10:53

JANICKO, tak to tak neprožívejte, občas se zhřešit musí, co by to jinak bylo za život:-K:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzské brambory recept francouzské brambory kadlikovy recepty top recepty z brambor francouzské brambory se špekáčkama francouzské brambory s hráškem jak vařit staré brambory brambory recepty levne recepty z brambor recept na francouzské brambory recepty z brambor staré brambory bramborové recepty recept z točeňáku co uvarit ze starych brambor recepty ze starých brambor co ze starých brambor co varit z brambor francouské brambory se špekáčkama vegetariánské francouzské brambory

Suroviny: brambory, salám točený, špekáček, bůček uzený, cibule, vejce, sýr tavený s nivou, sýr tavený se šunkou, sýr tavený s hermelínem, sádlo, vývar vepřový, sůl, pepř, tymián, česnek, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l87r