Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Renica

Skvělá večeře! Byla jsem hladová, tak jsem podávala s opečenými plátky uzeného tempehu.

Spousta kravin o spoustě jiných věcí, než o samotném receptu. Nedozvíš se, jestli ho někdo vařil a jak to chutnalo. Na komunikaci jsou snad dnes už jiné sociální sítě, pokud jste to zaregistrovali! Zde bych uvítala příspěvky k tématu - toto je možná spíš upozornění pro adminy, kteří by dle mého názoru měli příspěvky cenzurovat.

Za mě teda nic moc recept, kyselost z celé konzervy drcených rajčat mi k divočině vůbec nesedí a chybí mi tu špek nebo slanina. Feferonku jsem vůbec nedávala, i s pálivou paprikou úplně stačilo, aby si nic dalšího člověk nevychutnal. Podle tohoto receptu už nikdy guláš z kančího vařit nebudu.

Marcela: Tak jak to po více než 8 letech vidíte? Prý hned napíšeme ???? Za mě teda nic moc recept, kyselost z celé konzervy drcených rajčat mi v divočině vůbec nesedí a chybí mi tu špek nebo slanina. Že tu není blbej jalovec je jediné plus...