Kančí gulášek na pivku

alokinka Kuchařka: alokinka

Jiné maso 9 názorů

Suroviny

1 kg kančího masa
4 větší cibule
česnek dle chuti
světlé pivo
tymián
sladká paprika
palivá paprika
čerstvá paprika
4 rajčata nebo plechovka drcených
sůl
pepř
sádlo
feferonka
vývar nebo voda
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sadle si orestuje nakrajenou cibuli, když bude mít barvičku přidáme nakrájené maso, kmín a nasekaný česnek a feferovku, necháme zarestovat.

  2. Přisypeme sladkou i palivou papriku, opět necháme krátce zarestovat a zalijeme pivem a trochou vyvaru.

  3. Přidáme drcená rajčata, tymián, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.

  4. Na konec přidáme nakrájenou čerstvou papriku ale už nevaříme. Během dušení dle potřeby přilíváme pivko a vývar. Guláš se nezahuštuje, jen zredukujeme šťávu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 159 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kančí gulášek na pivku

Tématické fráze: kančí guláš v papiňáku kanec recept kančí guláš s pivem recept na dobrý kančí guláš kančí maso kančí guláš kančí guláš top recepty kančí guláš na smetane recept kančí gulaši brusinky pivko gulaš z kance s pivem polévka z kance

Zapomněl/a jsem heslo