Cuketa se vymačkává? Nebo jí mám dát tak, jak jí nastrouhám? Pokud je třeba cuketu vymačkat, je váha uvedená v receptu před, nebo až po vymačkání? Děkuji za odpověď.
Eja57: Vím, že si to někdo se zakysanou smetanou dává, ale jako děti jsme dávali přednost sladké smetaně na šlehání. Jinak žahour je teplá "omáčka". Kahuda je vždy zastudena.
S těmi názvy je to občas zmatek i zábava. Naposledy jsem se takhle bavila s kolegyní o pečánkách a pak jsme došly k tomu, že já mluvím o chlebu obaleném ve vajíčku a osmaženém, ona o pokrmu z brambor.
S těmi názvy je to občas zmatek i zábava. Naposledy jsem se takhle bavila s kolegyní o pečánkách a pak jsme došly k tomu, že já mluvím o chlebu obaleném ve vajíčku a osmaženém, ona o pokrmu z brambor.