Nutriční hodnoty (Drůbeží (hovězí) na fazolkách a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 302 kJ / 1 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,45 g |
| Tuky | 22,50 g |
| – nasycené | 7,60 g |
| – nenasycené | 13,65 g |
| –– mononenasycené | 9,40 g |
| –– polynenasycené | 4,25 g |
| ––– omega 3 | 1,21 g |
| Vláknina | 16,90 g |
| Cholesterol | 293 mg |
| Sodík | 3,62 g |
| Sůl | 9,06 g |
| Sacharidy | 63,80 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drůbežího masa | Kuře prso | 500 g |
| 400 g 400 g sterilovaných fazolek v mírně slaném nálevu, slité a okapané | Zelenina směs sterilovaná | 400 g |
| 30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 20 g 20 g rostlinného tuku | Margarín | 20 g |
| 3 dcl 3 dcl mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| bazalka – čím víc tím líp | Bazalka čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar hovězí |