Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Obrácené řízky z bůčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 8. 2019 21:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nikdy jsem nevěřila, že i když je maso vepřové, může různě chutnat. Myslím řízky z krkovice a bůčku. Ty bůčkové mají jemnější chuť...teda podle mne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vlaciha

10. 6. 2021 10:54

Krkovicku zboznuji na vsechny zpusoby- jsm msnej dedek, preji hezky den.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 8. 2019 21:15

Miladko,obrácené řízky máme moc rádi:-Qdělala jsem je už i z kuřecího i krůtího masa,ale z bůčku by mě to nenapadlo:-8Z toho máme rádi klasiku v trojobalu:yes:Díky za fajn recept:-K:-)

MamlajdaD MamlajdaD

23. 8. 2019 15:54

Simona Skolakova: Kdysi, když jsme ještě měli zahradu a možnost grilovat, tak jsem takhle podobně nakládala naklepané plátky bůčku (jasně, že bez trojobalu;-)), jen nějaké koření, citr. šťáva a olej, síla plátku stejná, jako bych krájela řízky. Když se zkazilo počasí, tak jsem maso opékala doma, buď na pánvičce nebo v troubě pod grilem. Ale díky naložení maso zkřehlo a nebylo tvrdé. Tak tohle - naložené spíše přes noc - by snad také mělo změknout, asi to chce opravdu pozvolnější propékání. :-8:yes: Tolik moje zkušenost. ;-) Myslím, že tento recept v trojobalu si žádá hodně libový bůček (doma říkáme z legrace "light bůček":-D). Zdravím!:-K

MamlajdaD MamlajdaD

23. 8. 2019 15:37

Bůček mám ráda, má svojí specifickou chuť. Před časem jsem zkusila nějaké řízky z bůčku a vůbec mne nenadchly, nechutnaly mi. :-( Jaký to byl recept si nepamatuji.) Ale ještě jim na základě tohoto receptu dám jednu šanci a zkusím. ;-):-8 Ale asi je opravdu nechám odležet přes noc, aby maso zkřehlo;-):-D Určitě budou dobré, když jsou od takové renomované kuchařky jakou je mika59!;-):-D Nebude to hned, ale až přijdou na řadu, tak sem výsledek napíšu. ;-):-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 8. 2019 22:00

Já jsem si vždy myslela,že z bůčku řízky musí být tvrdý,nikdy jsem neměla odvahu to zkusit,ale jak vidno lze to;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obrácené řízky obrácený řízek recepty z bůčku obrácené řízky z krkovice řízek z bůčku rizky z bucku obrácený bůček obrácené bůčkové řízky obraceny rizek z bucku vepřové řízky z bučku obrácený řízky z bůčku obracene smazene na řízky obraceny trojobalu smažené řízky v obráceném v trojobalu

Suroviny: bůček, česnek sušený, sůl, pepř, hořčice, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Obrácené řízky z bůčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w1YJ