Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s kaki - variace na recept Aničky Kocikové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
| 1 1 kaki | Kaki čerstvé | |
| hořčice s medem a koprem (Albert) | Hořčice plnotučná | |
| po 2 2 plátcích mascarpone s růžovým pepřem a s cibulí a bylinkami + navíc ještě 2 od každého druhu | Mascarpone | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| tuk (sádlo) na WOK pánev nebo kastrol | Margarín | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř dle chuti | Pepř černý |