Kuřecí řízky v cibulovo-zázvorovém těstíčku

Suroviny

500 g kuřecích stehenních řízků
1 větší cibule
1 KL čerstvě nastrouhaného zázvoru najemno
2 PL solamylu
2 vejce
sůl
čerstvě mletý pepř
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí řízečky omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a necháme dvě hodinky v chladu odpočívat.

  2. Cibuli oloupeme a najemno nastrouháme. Z vajec, solamylu, nastrouhaného zázvoru a nastrouhané cibule si připravíme těstíčko.

  3. Řízečky obalíme v připraveném těstíčku. Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova. Po usmažení dáváme řízečky na papírový ubrousek, který nám odsaje přebytečný tuk.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s chlebem, nebo vařenými bramborami.

Komentáře k receptu Kuřecí řízky v cibulovo-zázvorovém těstíčku

Tématické fráze: zazvorove testicko kureci rizky v solamilu s cibulkou zázvorové řízek kuřecí řízek v zázvorovém těstíčku kuřecí řízečky v zázvoru kuřecí v cibulovém těstíčku kureci jatra jako rizek obracené kuřecí řízečky v cibulovém těstičku kureci rizecky v cibulovem testicku řízky v cibulovém těstíčku zázvorové kuřecí řízečky kuřecí nudličky v cibulovém těstíčku tuňák v zázvorovém těstíčku zázvorový řízek kuřecí maso v zázvorovém těstíčku kuřecí řízky kuřecí řízky v těstíčku kuřecí řízky obalene v solamilu a cibuli kuřecí řízečky v těstíčku kuřecí řízečky s cibulí