Nutriční hodnoty (Hovězí z konzervy na paprikách a rajčatech, s bešamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 537 kJ / 845 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g |
| Tuky | 42,50 g |
| – nasycené | 26,58 g |
| – nenasycené | 14,82 g |
| –– mononenasycené | 12,86 g |
| –– polynenasycené | 1,96 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 132 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 84,32 g |
| – cukry | 47,32 g |
| ––– laktóza | 24,82 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Hovězí ve vlastní šťávě (400 g) | Hovězí maso sterilované | |
| 200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 200 g |
| 1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| muškátový květ (oříšek) | Muškát květ sušený |