Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená bylinková mrkev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 074 kJ /
735 kcal
Bílkoviny8,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,36 g
Tuky53,47 g
– nasycené7,46 g
– nenasycené45,91 g
–– mononenasycené39,15 g
–– polynenasycené6,76 g
––– omega 30,06 g
Vláknina22,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 411 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy46,91 g
– cukry21,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 mrkví Mrkev čerstvá 500 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
2-3 větvičky 2-3 větvičky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
2-3 větvičky 2-3 větvičky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 1 bylinková kostka Natur Bujón bylinkový
1 1 vrchovatá lžíce hrubozrnné soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.