Rebarborový koláč

maris Kuchařka:

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 82 názorů

549
Recept si zatím oblíbilo 49 kuchařů

Suroviny

2 hrnky polohrubé mouky
1/2 hrnku cukru krupice
2 vejce
1/2 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
2 bílé jogurty / 150 ml /
očistěná a na drobné kousky nakrájená rebarbora.
Drobenka:
5 lžic hrubé mouky
4 lžíce cukru
2 lžíce másla
Recept si zatím oblíbilo 49 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Utřeme celá vejce s cukrem, postupně přidáme ostatní suroviny, vylijeme na vymazaný nebo pečícím papírem vyložený plech, poklademe rebarborou a posypeme drobenkou. Pečeme na 160°C cca 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 423 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rebarborový koláč

  • AnnaAnna AnnaAnna

    <3 VYNIKAJICI!DĚKUJI ZA PRIMA MNAMMM RECEPT :-K

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Ivavka: děkuju:-K

    Odpovědět

  • Ivavka Ivavka(neregistrovaná)

    Úžasný koláč,moc nám chutnal.:yes::yes::yes::-)

    Odpovědět

  • Marta Marta(neregistrovaná)

    Rebarboru:-p

    Odpovědět

  • Marta Marta (neregistrovaný)

    Úžasné těsto nejen pod rybář orlů ... Děkuji mnohokráte, vynikající, pěkně se za ní zaprášilo :-K

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Veronika: mám radost, děkuji:-)

    Odpovědět

  • Veronika Veronika(neregistrovaná)

    Vynikajúci koláčik, prvýkrát som robila niečo s rebarborou a veľmi mi chutí, nehovoriac o zvyšku rodiny :)

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Inatorek: děkuji:-K

    Odpovědět

  • Inatorek Inatorek

    Kolac je vynikajici, dekuji za recept :-)<3:yes:

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Sarovka: já děkuji za vyzkoušení;-):-K

    Odpovědět

  • Sarovka Sarovka

    Koláč je výborný:-K Přidala jsem pár jahod. ;-) Děkuji.

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    petulen: děkuju:-), mám radost,že koláč chutnal;-):-)

    Odpovědět

  • petulen petulen

    Výborný koláč,máme rádi skořici,tak jsem rebarboru prosypala skořicovým cukrem.Ani nevím zda dnes přidám foto jak rychle buchta mizí;-)ale určitě jsem nepekla naposledy:-))posílám bodík.

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Comtesca: já ji nespařuji, ale nakrájím na kousky, prosypu cukrem a nechám chvíli stát - ona trošku změkne. Loupu jen když je už starší a zdá se mi trochu dřevnatá.

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Comtesca:Já třeba rebarboru neloupu vůbec a nevidím v tom rozdíl, když ji před pečením lehce povařím nebo zblanšíruji, je krásně měkká;-)

    Odpovědět

1 2 3 4 5 6 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo