Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
6 foto Jak zužitkovat odřezky z kuřete? Připravit voňavé a křupavé kuřecí škvarky a sádlo zvládne i úplný začátečník
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?