Pečený divočák

Zdenka +++ Kuchařka: Zdenka +++

Doba přípravy: 3hodiny hodně Jiné maso 8 názorů

Suroviny

Kančí maso na malé kousky ( naložíme asi na týden až 14 dní do česneku a soli )
mrkev
petržel
celer
3 cibule na kostičky
4 stroužky česneku na plátky
bobkový list
nové koření
pepř černý
lžíce sádla
slanina na kostičky
voda na podlití masa
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na dno plechu dáme trochu nastrouhané zeleniny, já měla zeleninu s cibulí, česnekem a slaninou, vše promíchané v jedné misce. next>Na zeleninu naskládáme maso, opět trošku zeleniny, koření od každého tak 5-6 ks a lžíci sádla. next>Podlijem vodou a dáme péct na 250°C asi na 1,5 hodiny.
    Pak stáhneme na 200°C a dopečeme. next>Celkem jsem to pekla 2,5 hod a těsně před dokončením jsem odstranila horní plech a nechala asi 15 minut dopéct.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 279 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečený divočák

  • Tekutý Hydrolyzát Tekutý Hydrolyzát(neregistrovaný)

    Tak teď ještě skolit nějakého kance a můžu začít nakládat....:-*

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Zdenka +++::-K díky:-):yes:

    Odpovědět

  • Zdenka +++ Zdenka +++(autor receptu)

    rebeka:děkuji,nezahuštuji a zeleninu nemixuji ani nepasíruji sama se rozpeče a udělá takovej hustej zoft:-p vhodná příloha je chleba ,okurky a pivo na zapití;-):-K

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    hezká divočina;-):-D:yes: a ničím pak nezahušťuješ, ani zeleninu nemixuješ, nepasíruješ;-):-? a jaká je vhodná příloha:-? F.B.I. hadra:-8:-S:-D:-D:-D;-)

    Odpovědět

  • Zdenka +++ Zdenka +++(autor receptu)

    1974andrea:ano bez vína a bez mořidla maso se dává do lednice a zatěžká a tim se maso lísuje,je potřeba se asi po třech dnech podívat zda maso pustilo štávu pokud né tak podlít převařenou vychlazenou osolenou vodou, solit opět podle potřeby maso se oplachuje jen před nakládáním po naložení už se neoplachuje jen v případě kdyby to bylo hodně slané . To je v pořádku jen se ptejte.:-Ksnad jsem to napsala k pochopení

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Zdenka +++:Takže úplně nasucho bez vína nebo mořidla? A maso se neoplachuje, když se jde péct? To je otázek, co:-D

    Odpovědět

  • Zdenka +++ Zdenka +++(autor receptu)

    1974andrea:asi na 3kg masa hrst soli a 6 stroužků česneku, česnek se nalisuje a promíchá se solí a jednotlivé kousky masa tim potíráme a dáme do nádoby na spod větší kousky nahoru menší a do lednice:-K

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Zdeni na jaké množství masa kolik soli a česneku? A musí být maso v lednici?

    Odpovědět

Tématické fráze: pečený divočák divočak recepty recepty z divočáka pečený divočák recepty pečený divočák na zelenine divočák recept pečeně z divočaka recepty divočák divočák pečený divočak pečeně z divočáka recept jak naložit maso z divočáka pečené maso z divočáka pečený divočák na česneku divočák na zelenině recept na divočáka naložení divočáka maso z divočáka recepty recept na pečeneho divočaka pečený divočák recept