Jednoduchá pudinková buchta je úžasně nadýchaná, voní vanilkou a při jejím pečení se obejdete i bez mouky
Jánošík – bramborák jinak: Efektní bramborovou placku s volským okem uprostřed si připravte podle videoreceptu
Ida Trencanska uvařil 26. 9. 2010 16:17 Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 26. 9. 2010 16:17 Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 26. 9. 2010 16:17 Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 15. 9. 2010 10:14 Švestkové kostky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 15. 9. 2010 10:12 Švestkové kostky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Proč nikdy nemýt kuřecí maso před přípravou? Odborníci varují: Riskujete onemocnění i zhoršení chuti pokrmu
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami