KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Ida Trencanska uvařil 26. 9. 2010 16:17 Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 26. 9. 2010 16:17 Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 26. 9. 2010 16:17 Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 15. 9. 2010 10:14 Švestkové kostky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 15. 9. 2010 10:12 Švestkové kostky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Zavařte si kousek léta: Hanka z rodinné marmeládovny poradila, jak připravit perfektní jahodový džem
24 foto Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku