uvařil 15. 9. 2010 12:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 9. 2010 12:12
švestky, tuk rostlinný, strouhanka, cukr krystal, skořice mletá, vejce, cukr krystal, mouka hladká, prášek kakaový, olej, prášek do pečiva, pudink vanilkový, mléko, cukr krystal, tuk rostlinný, cukr moučkový, čokoláda na vaření
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Želatinový meloun oživí každou jarní párty!
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí