Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní

Ida Trencanska Kuchař:

Doba přípravy: 1-1,5H PT1H15M Moučníky , Drobné pečivo, Krémy, polevy, náplně 15 názorů

514
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Suroviny

SUROVINY NA BÍLKOVÉ TĚSTO :
6 bílků
30 dkg práškového cukru
tuk na plech
mastný papír
SUROVINY NA NÁPLŇ :
(6 žloutků)
20 dkg práškového cukru
1 vanilka
10 dkg čokolády na vaření
25 dkg másla
4 lžíce kakaa
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Samotné bielky vyšlaháme nad parou až sa tvoria snehové hrudky, potom po častiach pridávame cukor a znovu dobre prešlaháme. Potom dáme bielkovú penu do vrecúška a na dobre vymastený mastný papier nastriekame približne 7cm tyčinky.

  2. Sušíme ich asi pri 70-80°C asi 60-80 minut.

  3. POSTUP NA KRÉM: 6 žĺtkov s cukrom a vanilkou vyšľaháme nad parou do zhustnutia, pridáme rozlámanú várovú čokoládu znovu dobre vymiešame a pridáme 4 lyžice kakaa, necháme vychladnúť. Do vychladnutej zmesi pridáme vyšláhané maslo, spolu dobre premiešame.

  4. Vychladnuté bielkové tyčinky spájame s čokoládovou plnkou a dobre vychladíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 70 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní

  • karolína karolína(neregistrovaná)

    prosím vás odhadom asi kolko kúskov z tejto dávky vyjde?

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    hanahcotton: Já to narvu do mrazáku a vyberu jen málo ,co se právě sní !

    Odpovědět

  • hanahcotton hanahcotton

    Mám trochu dilema a stejnou otázku jako Magdalenka. Jak dlouho toto cukroví může vydržet, bílkové cukroví musí po naplnění navlhnout a rozpadnout se :-//

    Odpovědět

  • amalia amalia

    Robila som ich dnes, sú skvelé +1:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Ty bílky se nechají vystydnout nebo se pečou teplé?:-(

    Odpovědět

  • janusa janusa

    mnamka na první pohled:-8:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Tohle miluji!!:-p:yes:

    Odpovědět

  • Jitka B Jitka B

    Nádherné :-p, posílám bod:yes:.

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

  • Paprika Paprika

  • kucerova45 kucerova45

    vypadají nádherně,letí bodík:yes::-):-K

    Odpovědět

  • lída lída(neregistrovaná)

    nádhera, jsou luxusní, no k sežrání...

    Odpovědět

  • :-)u nás dlho nevydržali ale boli v chladnej komore:-):-):-):-):-D

    Odpovědět

  • petrzelka petrzelka

    No vypadá to krásně,už jsem poslala bod:yes:A magdalenko,s tím uskladněním bych se moc netrápila:-D myslím,že se po tom jenom zapráší:-K

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Môžem sa opýtať, kde sa tieto tyčinky skladujú? Maslový krém potrebuje chladno, ale bielkové pečivo v chlade vlhne...
    Ako minulý múčnik, aj toto máš krásne!+

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo